Crina Abrudan, apariție „distrugătoare” pe plaja din Mamaia. Cum arată în costum de baie

Publicat: 12 Aug. 2021, 11:17 Vedete
Crina Abrudan, apariție distrugătoare pe plaja din Mamaia. Cum arată în costum de baie

Crina Abrudan a avut o apariție “distrugătoare”, zilele trecute, pe plaja din Mamaia. Pentru un bronz uniform, ex-știrista de la Antenă a renunțat la sutien și o “oferit”, totodată, poziții ca-n filmele pentru adulți, admirate de toți cei prezenți în zonă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, scene incendiare cu partenera lui Gabi Popescu. Urmează un conținut nerecomandat cardiacilor.

Crina Abrudan, fosta prezentatoare a buletinului de știri sportive de la Antena 1, face și ea parte dintre personajele mondene care, în această perioadă, au ales să se relaxeze pe litoral, la Mamaia, stațiunea-fanion de la malul mării. Fără să intenționeze acest lucru, partenera fostului fotbalist de la Universitatea Craiova a bulversat, pur și simplu, plaja.

De cum a ajuns la șezlong, Crina Abrudan a atras privirile tuturor. Și asta pentru că este posesoarea unui fizic de nota 10, care nu ar fi avut cum să treacă neobservat. La un moment dat, ex-știrista de la Antenă și-a dat jos sutienul, profitând, probabil, că soțul ei nu era în zonă, pentru a o supraveghea. Peisajul a fost super interesant, în principal și datorită faptului că, în prealabil, a oferit alte “scene” fierbinți, cu care a înnebunit asistența.

Mai multe poze vezi pe CANCAN.RO.

Publicat: 12 Aug. 2021, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă