Nuntă mare în showbiz! Mario Cimarro se căsătorește cu o femeie cu 20 de ani mai tânără!

Publicat: 15 Nov. 2019, 15:01 News 3
Nuntă mare în showbiz! Mario Cimarro se căsătorește cu o femeie cu 20 de ani mai tânără!

Celebrul actor sud-american Mario Cimarro se va căsători.... din nou.

Mario Cimarro, cunoscut din telenovele precum „Jurământul” sau „Pisica Sălbatică are 48 de ani și a fost căsătorit timp din 1999 până în 2006 cu nu mai puțin celebra Natalia Streignard. Însă, după acel divorț, Mario nu și-a mai găsit o femeie lângă care să își dorească să se așeze la casa lui. Până în prezent. Femeia care îi va deveni soție este cu 21 de ani mai mică ca el și este o fostă Miss.

Celebrul actor sud-american Mario Cimarro se va căsători…. din nou

Anunțul privind căsătoria a fost făcut chiar de actor, pe pagina sa de Instagram. „Vine un moment când, după ce îți cercetezi în profunzime sufletul, cauți și călătorești, vorbești privindu-te în ochi, să te oprești, să meditezi și să celebrezi, să te logodești, în special dacă ea spune da”, este mesajul pe care Mario Cimarro l-a postat alături de o imagine în care apare alături de Broni Gregus, în vârstă de 27 de ani.

View this post on Instagram

There comes a time , after thoroughly searching ,your soul, looking ,travelling , talking looking in the eyes , to stop , meditate and to celebrate , to commit, specially if she says yes !

A post shared by Mario Cimarro (@mariocimarro) on

Publicat: 15 Nov. 2019, 15:01 News 3
Pe aceeași temă