Un nou scandal în familia Corneliei Catanga. Se ajunge la divorț? ”Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”

Publicat: 17 Jan. 2021, 15:31 Vedete

După mai multe discuții, Cornelia Catanga și soțul său au reușit să se împace. Recent însă, între cei doi a izbucnit un noul scandal, iar artista mărturisește că amândoi au avut parte de sărbători tensionate.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au trecut în ultimele luni prin momente dificile. Cei doi îngropaseră securea războiului și se gândeau chiar și la împăcare, însă gesturile solistului au făcut-o pe partenera sa să se răzgândească.

Celebra cântăreață e explicat că nu i-a plăcut comportamentul soțului său pe care l-a avut cu ocazia sărbătoarilor de iarnă.

„A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a declarat Cornelia Catanga, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cornelia Catanga s-a îngrășat 28 de kilograme în pandemie!

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a avut un an greu. Nu doar că a pierdut o grămadă de bani în pandemie, 60.000 de euro doar pentru că nu a mai participat la evenimente și concerte, însă artista a avut și probleme în căsnicie și s-a îngrășat 28 de kilograme.

”În pandemie, am pierdut o căruță de bani și m-am îngrășat 28 de kilograme, din lipsă de evenimente. Sportul meu era cântatul, stăteam și câte 3 ore pe scenă. Dar, nu mă dau bătută, voi slăbi din nou! Mâncam de supărare, de dorul lui. I-am zis că, dacă nu se întoarce, o să mă găsească moartă! După infarct, mâncam multe fructe, renunțasem la carne și la pâine, la produsele de patiserie”, a povestit ea pentru Playtech.

”Am ajuns la 84 de kilograme, de la 56 de kilograme, din cauza stresului. Nu ieșim din casă, mai ciugulim câte ceva de prin frigider. Sportul meu era scena, la concerte cântam și câte trei ore, chiar dacă eram plătită pentru două ore. Voi slăbi din nou, am atâtea rochii frumoase de scenă, trebuie să le port. În plus, după ce trece pandemia, vreau să-i fac fiului meu, Alex, o nuntă ca-n povești, cu peste 200 de invitați. Ultimul spectacol l-am avut în martie, mai primeam bani doar cât să-mi plătesc utilitățile casei, de atunci am mai apărut doar de vreo două ori la televizor, am participat și la ‘Revelionul’ de la Antena Stars. Am pierdut peste 60.000 de euro din anularea recitalurilor. Aveam în 2020 multe nunți și botezuri, zeci de petreceri private”, a mai povestit Cornelia Catanga.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Jan. 2021, 15:31 Vedete
Pe aceeași temă