Aurel Pădureanu l-a făcut praf pe Măruță după moartea Corneliei Catanga. Ce îi reproșează artistul, prezentatorului TV

Publicat: 30 Mar. 2021, 10:33 Vedete
Aurel Pădureanu l-a făcut praf pe Măruță după moartea Corneliei Catanga. Ce îi reproșează artistul, prezentatorului TV

Aurel Pădureanu a fost invitat recent într-o emisiune TV, acolo unde făcut declarații neașteptate la adresa lui Cătălin Măruță. Celebrul artist a spus tot ce are pe suflet extrem de supărat de situația în care se află.

Aurel Pădureanu este extrem de afectat de moartea soției lui, Cornelia Catanga.

Cântărețul a mărturisit printre altele faptul că una dintre cele mai mari dezamăgiri a trăit-o din cauza lui Cătălin Măruță pentru că nu i-a chemat în emisiune, mai ales în această perioadă dificilă. 

“Aș vrea să mai spun ceva. A murit și mereu a vorbit cu o durere în suflet. Spunea mereu ‘e posibil așa ceva?’. Toate televiziunile au dat-o. Toți! A vorbit de Măruță. Îi mulțumesc lui Măruță și vreau să-i transmit: nu există fericire continuă, dragule Măruță. Să-ți dea Dumnezeu sănătate la întreaga familie, ai familie, ai copii. Dar cum ai procedat… După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, a spus Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, despre premonițiile Corneliei Catanga

Soțul regretatei artiste a povestit faptul că aceasta a vorbit despre moartea sa și ar fi avut premoniții în legătură cu momentul tragic.

„A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine și de Alexandru. Nu știu ce să-ți spun. Cornelia avea premoniții, anul trecut am făcut pomul de iarnă. Ea s-a dus și a cumpărat tot, am lăsat-o să cumpere ea ce vrea. Era bucuroasă. Îmi zicea: ah, ce frumos e. După 10-11 ianuarie, cum e datina, am zis să-l strâng.

A plâns rău. Mi-a zis: ‘de ce mi l-ai strâns, dacă nu mai apuc alt Crăciun. Nici Paștele nu mă prinde’. Te rog să mă crezi că așa a zis”, a spus Pădureanu, la o televiziune.

De ce ar fi murit, de fapt, Cornelia Catanga

Potrivit wowbiz.ro, printr-un apel la 112 a fost chemată salvarea pentru că artista se simțea foarte rău, iar medicii care au ajuns la ea acasă au constatat că este vorba de un infarct. Cântăreața a fost imediat transportată la spital, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, Cornelia Catanga a pierdut lupta cu viața.

Aceasta a fost supusă manevrelor de resuscitare, însă fără niciun rezultat, pentru că inima ei nu a mai rezistat, cel mai probabil și din cauza temutului coronavirus cu care se lupta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 30 Mar. 2021, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă