Noroc incredibil! Maturatorul asta isi vedea linistit de treaba si nici n-a realizat ca e la un pas de moarte: „A picat din cer!” VIDEO

Publicat: 12 feb. 2018, 19:49 Autor: madalina m. Viral

Un barbat care se lucreaza la o firma ce asigura curatenia strazilor a avut parte de cateva secunde de noroc incredil.

Totul a fost filmat, iar momentul a ajuns rapid sa fie considerat absolut ireal de catre internauti, mai ales ca maturatorul cu pricina a fost la un pas de moarte. Acesta a evitat insa impactul cu un obiect greu care a picat chiar cand isi vedea de treaba.

Mai mult, imaginile au fost surprinse cu ajutorul camerelor de luat vederi amplasate pe strada. In cele cateva secunde de filmare, maturatorul poate fi vazut si cum se sperie in clipa in care realizeaza ca a fost foarte aproape de moarte.

Maturatorul isi vedea linistit de treaba dar a fost la un pas de moarte
Maturatorul care a fost la un pas de moarte se numeste Serhiy Myeshkov si pe inregistrare poate fi vazut cum sare speriat in clipa in care realizeaza ca un cub urias de gheata tocmai era sa ii pice in moalele capului.

De asemenea, si un taximetrist care se afla in apropiere in acel moment a povestit ca incidentul care s-a petrecut pe o straduta din cartierul Kew, din vestul Londrei, in Marea Britanie, a fost unul pe care nu-l va uita niciodata.

Din cate se pare, bucata uriasa de gheata, de aproximativ 20 de kilograme, ar fi provenit dintr-un avion care trecea pe deasupra Londrei chiar in acele momente si se indrepta catre aeroportul Heathrow.


„Era ca inceputul unui film cu dezastre. A picat din cer si a facut un zgomot infricosator. S-a auzit de parca s-ar fi prabusit un meteorit. Maturatorul era atat de confuz si speriat.

Toata lumea care a auzit momentul a iesit repede pe strada si s-a uitat spre cer. A fost o adevarata nebunie”, a povestit taximetristul Amir Khan, in varsta de 39 de ani, care a fost martor la intreg incidentul.

Daca ar fi zabovit cateva secunde, lovitura pe care maturatorul ar fi primit-o drept in cap i-ar fi putut fi acestuia fatala. Reprezentantii Autoritatii Civile Aviatice din Marea Britanie au fost de parere ca in jur de 30 de astfel de bucati uriase de gheata ajung sa se prabuseasca la sol, in fiecare an, din cauza unor scurgeri de la bordul avioanelor.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 12 feb. 2018, 19:49 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă