Nicoleta Voicu și Mihai Albu, dezvăluiri despre relația secretă: „A fost o perioadă atât de frumoasă”

Publicat: 02 Oct. 2020, 09:49 Vedete

Nicoleta Voicu și Mihai Albu au făcut un anunț șocant! Cei doi au dezvăluit că în urmă cu mai mulți ani, între ei a existat ceva special, despre care nu au dorit să vorbească până acum. În cadrul unei emisiuni TV cei doi au dat cărțile pe față și totodată au dat detalii despre lunile petrecute împreună.

Nicoleta Voicu este o artistă de muzică populară, devenită cunoscută mai ales după relația tumultoasă cu celebrul cântăreț Gheorghe Turda.

Recent, solista a apărut împreună cu un alt bărbat celebru din showbiz, cu care declară că a avut o relație în trecut, ba mai mult au fost la un pas de a face pasul cel mare.

Nicoleta Voicu și Mihai Albu, dezvăluiri despre relația secretă

Invitată la o emisiune TV, Nicoleta Voicu a dezvăluit cum l-a cunoscut prima dată pe Mihai Albu, dar și ce a simțit după prima lor întâlnire.

„L-am contactat, am mers pe atelier, iar acolo intri și nu-ți vine să mai ieși. Te cuceresc toate creațiile. Mi-a recomandat el o pereche de pantofi și apoi am zis că noi fetele avem nevoie și de alte accesorii și au mai fost și alte episoade. M-a impresionat Mihai cu destăinuiri de suflet pe care nu le pui pe pragul oricui”,a precizat artista.

Ce spune Mihai Albu despre relația cu Nicoleta Voicu

Mihai Albu a intervenit și el pentru a confirma spusele artistei, ba chiar a vorbit și mai pe larg despre idila lor.

Totul s-a întâmplat se pare în anul 2015, după divorțul designer-ului de Iulia Albu. Mihai Albu trecea printr-o perioadă foarte grea și după cum a declarat chiar el, și-a găsit alinarea în brațele Nicoletei Voicu.

„Într-adevăr, atunci când a venit pentru prima oară, am ajuns să ne mai povestim una alta și m-a prins într-o perioadă în care eram destul de stresat. Cred că s-a întâmplat în 2014 sau 2015, oricum era după divorțul meu. Ne plângeam unul pe umărul celuilalt. Chiar am avut multe să ne spunem și a fost o perioadă atât de furmoasă. Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri, cred că s-ar fi legat mai bine. Au trecut anii, atunci a fost un moment”a spus și Mihai Albu.

Publicat: 02 Oct. 2020, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă