Ce s-a întâmplat între Gheorghe Turda și Nicoleta Voica la un an de la despărțire. Nimeni nu se aștepta la acest lucru

Publicat: 19 Jun. 2020, 15:42 Vedete

La un an de la despărțire, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au avut parte de o întâlnire… pașnică. După scandalul în care au fost implicați cei doi și-au dat seama că nu pot sta departe unul de celălalt.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au despărțit în urmă cu un an, iar relația celor doi nu s-a terminat în condiții foarte bune. Numai că, în acest moment artiștii se pare că au reușit să îngroape securea războiului și se întâlnesc din nou.

Gheorghe Turda a declarat, însă, că nici nu se gândește să se împace cu fosta lui iubită, Nicoleta Voicu.

„A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întânit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos. Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă. Sunt niște probleme care au fost și nu mai sunt și gata. Am încheiat discuția”, a spus Gheorghe Turda, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Nicoleta Voicu, prima declarație despre întâlnirea cu Gheorghe Turda

Și fosta parteneră a artistului a făcut câteva dezvăluiri pe tema acestui subiect. Artista spune că Gheorghe Turda nu vrea să renunțe la ea, dar nici nu își asumă o relație în mod public.

”L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc, să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace. Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea. Cu siguranță, ceva acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat”, a spus Nicoleta Voicu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Nicoleta Voicu și-ar dori o împăcare cu Gheorghe Turda

„Noi ne-am întâlnit din ianuarie și până în prezent de vreo cinci ori, iar această doleanță a lui a fost exprimată de ”n” ori . Cred că a fost a o mia una șansă. Nu știu ce să spun. Cel mai recent mesaj l-am primit săptămâna trecută, au fost multe semnale din partea lui. Un curs spre bine nu există pentru că eu nu sunt de acord cu această variantă. Țin foarte mult la statutul în societate. Dacă ar fi să mai fie ceva, eu nu aș accepta decât dacă relația ar fi publică, asumată, o împăcare sau o nouă șansă”, a mai mărturisit Nicoleta Voicu despre relația ei cu Gheorghe Turda.

Publicat: 19 Jun. 2020, 15:42 Vedete
Pe aceeași temă