Nicoleta Voicu a fost hartuita! Cantareata de muzica populara a marturisit prin ce a trecut

Publicat: 09 May. 2019, 13:31 Vedete

Fosta iubita a cantaretului de muzica populara Gheorghe Turda a avut probleme. Aceasta a marturisit ca a fost hartuita de cineva, o perioada buna.

Nicoleta Voicu a fost hartuita. Cantareata de muzica populara a marturisit prin ce a trecut. Cineva o suna tot timpul, cu numar ascuns. Nicoleta Voicu primea apeluri la ore tarzii in noapte, intre 1 si 4 dimineata.

De fiecare data cand raspundea la telefon, persoana de la capatul apelului nu spunea nimic. Initial, a crezut ca e vorba de o greseala de tastare a cuiva. Dar apelurile au continuat si Nicoleta Voicu a fost hartuita pana cand fiul ei a vorbit cu persoana de la telefon.

Nicoleta Voicu a fost hartuita

„Am apeluri la 3 dimineaţa, la 4, la 1. Sunt apeluri cu număr necunoscut şi apeluri cu număr privat. Oamenii judecă. În primă fază m-am speriat. Am zis, hai o fi o întâmplare, am răspuns. Este o tăcere, nu se aude nici o respiraţie, nicio vove, nimic.

Am spus că a fost o întâmplare, dar apoi m-a sunat şi în timpul zilei. Sună şi nu vorneşte, ia pauză zece zile, apoi iar revine. Fiul meu a reuşit să-l intimideze pe bărbatul care mă hărţuia”, a declarat Nicoleta Voicu la TV, citata de libertatea.ro.

Veste SOC pentru Nicoleta Voicu, a fost adoptata! Artista a spus tot adevarul

Nicoleta Voicu, sunata de un barbat, non-stop

„Momentan, s-a liniștit persoana respectivă, dar m-a îngrijorat, oarecum! M-a terorizat cu telefoanele! Nu am ajuns încă la Poliție… Într-una dintre dăți când m-a sunat, eram acasă, cu cineva de la o televiziune, l-am dat pe speaker și s-a potolit din acel moment. Dar două luni a fost un coșmar pentru mine, m-a terorizat cu telefoanele.

Era o voce de bărbat, o singură dată a vorbit în aceste două luni în care m-a tot sunat. Ultima dată când m-a sunat m-a întrebat: «Ce faci, frumoaso?» Nu știu ce voia. Suna și închidea. O dată a sunat și eram în mașină, cu fiul meu și cu o colegă, o solistă de muzică populară… A sunat și a închis.

Am fost speriată, să fii sunată la trei dimineața, la 1 noaptea, la prânz, seara… Și să nu vorbească! Ba era număr privat, ba cunoscut… Eu nu prea mă pricep la setările astea din telefon. Dacă vreau să găsesc pe cineva îl găsesc vorbind. Prezentându-mă!

Cam asta este despre persoana cu pricina. Acum sunt în drum spre ai mei și sper să mă liniștesc acolo. Dacă mai apar situații de genul ăsta, vă dați seama că voi lua măsuri, voi face plângere la Poliție”, a dezvăluit Nicoleta Voicu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 in Romania, in aprilie 2019.

Gheorghe Turda s-a despartit de iubita tinerica. Motivele sunt uluitoare!

Publicat: 09 May. 2019, 13:31 Vedete
Pe aceeași temă