Drama Nicoletei Voicu! Cântăreața de muzică populară a fost renegată de propriul fiu

Publicat: 18 Dec. 2020, 14:05 Vedete

Nicoleta Voicu traversează o perioadă grea din viața ei după ce fiul său nu vrea să mai aibă nicio legătură cu ea. Cei doi nu și-au mai vorbit de la începutul acestui an, iar interpreta de muzică populară suferă extrem de tare din acest motiv.

Nicoleta Voicu a mărturisit că relația cu propriul fiu s-a răcit brusc și trăiește un coșmar de când acesta nu i-a mai dat niciun semn.

Cei doi s-au certat pe 1 februarie, chiar de ziua artistei. Nicoleta Voicu și-a dorit să aibă un tort care costa destul de mult, chiar depășea bugetul pe care fiul său îl avea. Din acest motiv băiatul artistei a hotărât să rupă orice legătură cu solista.

”De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok. Lucrurile au fost banale. Chiar de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: ”cumpără că ți-l plătesc”, dar…”, a spus Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Cântăreața de muzică populară a fost renegată de propriul fiu

Nicoleta Voicu a mai dezvăluit că băiatul ei a blocat-o pe toate rețelele de socializare, iar acum nu mai poate să dea de el.

”Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc. Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo.

Am vrut să merg, însă nu îndrăznesc să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea. Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință. Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil”, a mai declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

 

 

Sursă foto: Facebook

Publicat: 18 Dec. 2020, 14:05 Vedete
Pe aceeași temă