Nicoleta Voicu a cerut ajutorul poliției în scandalul cu Gheorghe Turda: ”Mă simt în pericol și traumatizată”

Publicat: 29 Jan. 2021, 14:30 Vedete

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu pare departe de a se fi încheiat! Cântăreața de muzică populară a dezvăluit recent faptul că a apelat la ajutorul poliției după ce a primit mai multe apeluri de la numere private.

Nicoleta Voicu se teme pentru viața ei și crede că fostul său partener ar fi implicat direct în hărțuirea sa și asta pentru că în ultima vreme a avut multe certuri cu acesta.

Nicoleta Voicu spune că Gheorghe Turda o hărțuiește

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, artista a declarat că este teorizată de apelurile cu numere necunoscute în fiecare seară. Mai mult, aceasta îl bănuiește pe Gheorghe Turda de faptul că ar încerca să îi facă rău.

”Sunt în drum spre Poliția Sectorului 4 pentru că s-au reluat acele apeluri de la 2 noaptea, de la 12 noaptea, imediat după emisiunea de la Antena Stars. Nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau, numere ascunse, numere private și nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc potrivite. Sunt blocate numerele respective, dar eu cred că sunt aceleași persoane. Asta mă și pune pe gânduri și mă îngrijorează. Nu mai e de lăsat!”, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Cum a început scandalul dintre cei doi

Totul a început în momentul în care Gheorghe Turda a fost invitat la o emisiune TV, iar acolo se pare că artistul ar fi spus câteva lucruri care au deranjat-o pe Nicoleta Voicu.

”Nu am atacat-o, atât am spus, că s-a lamentat peste tot că n-are din ce trăi, sunt condițiile neprielnice în care suntem toți artiștii și am spus că familia ei o susține. Părinții ei au susținut-o și o susțin, nicidecum n-am criticat-o.

(…) Eu vreau să scap de aceast teroare psihică! Eu am apărut în emisiunea Mirelei Vaida în care am vorbit despre viața mea, familia mea, regretata mea soție. Și, printre altele, m-au întrebat și despre fosta iubită”a mai spus Gheorghe Turda pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 Jan. 2021, 14:30 Vedete
Pe aceeași temă