Nico și Luminița Anghel au convocat o ”ședință” de urgență! Artistele au dat la o parte teama de COVID și s-au așezat la bârfă pe teresa unei cafenele

Publicat: 05 Dec. 2020, 17:43 Vedete

A venit și vremea lor. Oricât ar fi Covid-ul de periculos, prietenia este prietenie. Acesta pare să fi fost și devizia divelor de altădată care nu au mai ținut cont de nimic și și-au dat întâlnire ca fetele, la o cafea.

Luminița Anghel și Nico au fost surprinse zilele trecute de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, în timp ce se bucurau de ultimele raze de soare ale anului. Artistele au dat la o parte teama de Covid și s-au așezat la taclale pe teresa unei cafenele celebre din capitală.

La un moment dat, ceva le-a atras atenția celor două, o imagine pe telefonul lui Nico. Să fie vorba despre vreo nouă colaborare sau ceva planuri de pandemie?

Și, pentru că tot a venit vorba despre noul coronavirus, vedem „iute” din imagini că cea care se teme mai tare de pericolul unei posibile infectări este Luminița Anghel care pe toată perioada întâlnirii a purtat mască de protecție, spre deosebire de prietena ei de-o viață care s-a lăsat „slobodă”.

Dar, oare din ce mai câștigă bani Luminița Anghel și Nico pe timpurile acestea?

Artiștii, trebuie să recunoaștem, fac parte din categoria angajaților care au suferit cel mai tare din punct de vedere financiar din cauza pandemiei de coronavirus. Luminița Anghel a găsit, însă, o oportunitate care să o ajute să treacă mai ușor peste perioada grea. Artista este profesor de muzică și predă cu plăcere tinerilor care-și doresc să-și construiască o carieră în domeniul muzical. „Muzica e proiectul la care m-am alăturat cu toată dragostea și deschiderea pentru că și eu la rândul meu, la vârsta lor, am avut nevoie de exemple, de mentori, de oameni care să-mi arate cum să progresez”, povestea artista la un moment dat.

Nico, pe de altă parte, ține aproape de fiica ei, Alexandra. Tânăra de 29 de ani avea planuri serioase să se lanseze în lumea modei cu o colecție creată special pentru doamnele preocupate de felul în care arată. La acel moment, celebra ei mamă susținea sus și tare că o să se implice activ în business-ul pe care vrea fiica ei să-l construiască.

“Alexandra mea face foarte bine, ne pregătim să deschidem o afacere a ei, a noastră. De familie. Afacerea va fi cu haine, pentru că ea le creează. Momentan vom deschide primul magazin în Ploieşti şi, dacă merge bine, vom mai deschide unul şi în Bucureşti. Este o pasiune mai veche de-a ei şi vrem să o punem în practică. Ea chiar ştie să combine şi culorile, iar de multe ori ea este cea care mă îmbracă”, mărturisea Nico.

Publicat: 05 Dec. 2020, 17:43 Vedete
Pe aceeași temă