Luminița Anghel, criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice. Cum a ”blocat” comentariile răutăcioase

Publicat: 01 Aug. 2022, 15:50 Vedete

În vârstă de 53 de ani, Luminița Anghel pare că a sfidat timpul și arată cu mult mai tânără, iar energia ei mereu pozitivă nu a fost singurul factor care a influențat asta. Ciudat este că deși în urmă cu mai mulți ani recunoaștea că nu este străină de intervențiile estetice, acum neagă faptul că ar fi apelat la ele. 

Sătulă probabil de comentariile care fac referire la ”transformarea” ei, Luminița Anghel le-a transmis mai multe mesaje celor care au făcut aprecieri răutăcioase la adresa ei.

Pozele artistei au devenit un subiect extrem de controversat pe pagina ei de Instagram. Și asta pentru că sunt mulți care consideră că ar fi exagerat cu operațiile estetice. Fapt pe care ea îl neagă și susține că trăsăturile ei sunt naturale.

Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz ,”drăgălașilor” care insistă cu ”ti-ai umflat buzele”. Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumoși și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți…❤️”, a scris artista într-un mesaj pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luminita Anghel (@luminitaanghel) 

În 2015, artista a recunoscut că bustul ei a avut de suferit din cauza unei diete drastice, iar cea mai bună decizie a fost să-și facă un implant mamar. Momentul decisiv a venit în momentul în care a văzut poze cu ea într-un costum de baie care nu îi flata deloc sânii.

Când m-am văzut într-o fotografie, la plajă, mi-am spus eu mie că asta e nesimțire. În momentul în care slăbești e normal să și se mai lase una, alta, și să nu mai ai același tonus. Îmi doresc să-mi pun implanturi la un moment dat. Am peste 45 de ani și consider că pot să-mi fac o operație estetică de bun-simț.
De altfel, am mai apelat la ajutorul esteticienilor. Mi-am injectat acid hialuronic pentru ridurile de expresie, la sfatul unei prietene”, a declarat solista în cadrul emisiunii Oanei Turcu de la Antena Stars.

Cum a slăbit Luminița Anghel 35 de kilograme

Luminiţa Anghel a ajuns la 93 de kilograme în timpul sarcinii. Însă înfometarea este ultimul lucru la care s-a gândit în acea perioadă. Pentru că sănătatea, spune cântăreaţa, este mai importantă decât orice pe lume. Dieta cu care a slăbit 35 de kilograme nu a fost una complicată, ci uşor de ţinut de către toate persoanele care vor să-şi subţieze silueta.

Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu, într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc. Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă.

Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală”, povestea Luminița Anghel în urmă cu trei ani.

Publicat: 01 Aug. 2022, 15:50 Vedete
Pe aceeași temă