Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a dat de probleme, însă artista nu vrea să mai audă de el: „Ghinionul meu este că nu am o familie căreia să-i pese”

Publicat: 10 Apr. 2021, 18:58 Vedete

Fiul adoptat de Luminița Anghel, David Pușcaș, trece printr-un moment neplăcut! Tânărul, care nu mai vorbește cu mama lui adoptivă de ani buni, și pe care nici nu a mai văzut-o de foarte mult timp, le cere ajutorul prietenilor săi virtuali în rezolvarea unei probleme.

În mesajul său, David Pușcaș povestește ce situație trăiește și specifică faptul că familia lui, probabil referindu-se la artista Luminița Anghel care l-a infiat, nu îi oferă ajutorul, că n-ar interesa-o situația lui.

Cu ce situație se confruntă fiul adoptat de Luminița Anghel

Am și eu mică problemă și doresc să mă sfătuiesc cu voi, prietenii mei de pe Facebook. Acum câteva luni buletinul meu a fost pierdut unde eram în spațiu la niște cunoștințe vechi, foști prieteni de familie ai mamei whatever. Acum am buletin provizoriu, dar nu prea este ok cu el și îmi doresc un buletin normal, dar ghinionul este că nu am o familie căreia să-i pese și întrebarea mea este ce fac în această situație dacă eu nu am pe nimeni să mă ia în spațiu?

Mulțumesc, o seară bună!”, a scris David Pușcaș pe contul său.

Internauții au început să-i dea sfaturi, să-l învețe cum ar trebui să procedeze în astfel de situații.

Luminița Anghel și David Pușcaș nu-și mai vorbesc

Artista și fiul ei adoptiv, David Pușcaș, nu sunt în relații tocmai bune de câțiva ani. Cei doi nu-și prea mai vorbesc și nu se întâlnesc. Luminița Anghel și David Pușcaș s-au tot certat de-a lungul timpului, unele scandaluri având loc în platourile de televiziune, lucru care a deranjat-o pe artistă. Aceasta a decis să se distanțeze de fiul ei adoptiv și să-l lase să se descurce singur, să se întrețină. Artista a creat această barieră între ei, după cum spune David Pușcaș, însă, în ultima perioadă, aceasta chiar nu i-a mai dat niciun semn, nu l-a mai căutat, nu l-a mai văzut.

Publicat: 10 Apr. 2021, 18:58 Vedete
Pe aceeași temă