Nico, mai sincera ca niciodata: ’’Mi-as opera picioarele si mi-as pune silicoane”

Publicat: 04 Oct. 2016, 13:59 Vedete
Nico, mai sincera ca niciodata: ’’Mi-as opera picioarele si mi-as pune silicoane”

Cantareata este foarte atenta la imaginea pe care o are, motiv pentru care nu-i scapa nici un detaliu. Sunt insa si unele lucruri pe care Nico ar vrea sa le schimbe la ea.

“Mi-as pune silicoane si mi-as opera picioarele. Am vasele sparte pe picioare si se vad venele, iar uneori mi se pare insestetic, dar nu pot sa spun ca am complexe pentru ca nu este ceva care deranjeaza foarte tare vizual, insa as prefera sa nu mai existe. Nu pot sa merg la masaj anticelulitic din cauza venelor sparte”, ne-a marturisit cantareata cu sinceritate.

Cu toate acestea Nico este speriata de interventiile chirurgicale si asta pentru ca a auzit foarte multe povesti despre femeile care au apelat la bisturiu pentru a se face mai frumoase, dar au sfarsit prin a fi desfigurate, iar tocmai din aceste motiv cantareata nu are curaj sa faca acest pas.

Nico se consulta mereu cu fiica ei, Alexandra, care o invata si trucuri despre un machiaj cat mai frumos care sa-i scoata in evidenta trasaturile. Desi este mai mereu pe drumuri si are o viata activa, Nico regreta ca nu poate ajunge mai des la sala de fitness pentru a se putea antrena atat cat si-ar dori.

Publicat: 04 Oct. 2016, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă