Nici dragostea lor nu-i ca-n povești! Cum se comportă Ema Uta și Alex Bodi atunci când nu-i vede nimeni

Publicat: 01 apr. 2022, 10:14 Autor: Maria Apostol Vedete

Cu doar câteva ore înainte de a pleca într-o nouă vacanță, în îndepărtata Brazilie, cel mai nou cuplu din showbiz a ieșit în oraș unde în loc să discute ultimele detalii despre concediu, au preferat un moment lung de ”silenzio stampa”.

Cu siguranță mulți au pus pariuri pe cât va dura relația dintre Alex Bodi și Ema Uta, ținând cont că celebrul om de afaceri este cunoscut că-și pierde rapid interesul pentru relații.

Așadar, cu doar câteva ore înainte să decoleze spre o nouă destinație exotică, pentru a reaprinde flacăra pasiunii de început, cuplul a ieșit la un restaurant din Herăstrău. Pe lângă mâncarea fină, aceștia au comandat și o narghilea, dar și un trabuc.

S-au aruncat puține cuvinte la masă, pentru că interesul celor doi a fost mai mult asupra telefoanelor din dotare. Ema, de exemplu, a părut mai degrabă interesată de selfie-uri, decât de a împărtăși păreri. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Cum și-au oficializat relația Alex Bodi și Ema Uta

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, și make-up artistul Ema Uta și-au oficializat relația printr-o postare pe pagina de Instagram a omului de afaceri. Cei doi și-au expus trupurile lucrate la sală și s-au fotografiat îmbrățișați pe o plajă privată din Maldive.

Cei doi formează un cuplu de la începutul anului. Îndrăgosțiții au bifat deja o vacanță în Bahamas. De unde Ema a postat mai multe fotografii în care apărea și sexy și elegantă, în diverse locații de lux. Însă nu a arătat cu cine este în vacanță.

Publicat: 01 apr. 2022, 10:14 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă