Iubita lui Alex Bodi, apariție ca-n filmele pentru adulți, într-un club din București! Cum a ”cumințit-o” musculosul

Publicat: 15 mart. 2022, 10:48 Autor: Maria Apostol Vedete

Noua iubită a lui Alex Bodi a ieșit în oraș cu fetele, dar afaceristul a ținut-o din scurt prin mesaje, pentru că se afla la mii de kilometri distanță. Ema Uta a incitat audiența cu outfitul ei din piele roșie și toți ochii au fost pe ea! În vreme ce ai ei au fost doar pe telefon… 

Ema Uta, iubita lui Alex Bodi, a bifat o seară de party la Nuba, alături de prietenele ei! Fără musculosul care e topit după ea, cel care găsit inclusiv o metodă să o supravegheze, chiar dacă se afla în îndepărtatul Dubai.

Mai ales că ținuta aleasă de Ema necesita o atenție sporită din partea lui! Mult latex, roșu, mulat pe posterior și sâni, dar și un decolteu adânc. Unii ar fi putut spune că și-a luat hainele de la shop-urile dedicate adulților.

O seară petrecută doar între fete, fără vreun mascul la orizont, nici măcar musculosul ei iubit. Ținuta provocatoare i-ar fi ademenit și mai rapid pe bărbații care roiau în jurul ei, dacă nu s-ar fi știut de relația asumată cu Alex Bodi. În acest caz, niciunul nu și-a permis nimic! Oricum, fostul soț al Biancăi Drăgușanu părea să fi găsit metoda perfectă prin care să o „supravegheze”. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Cum și-au oficializat relația Alex Bodi și Ema Uta

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, și make-up artistul Ema Uta și-au oficializat relația printr-o postare pe pagina de Instagram a omului de afaceri. Cei doi și-au expus trupurile lucrate la sală și s-au fotografiat îmbrățișați pe o plajă privată din Maldive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bodi Alex (@officialbodialex) 

Cei doi formează un cuplu de la începutul anului. Îndrăgosțiții au bifat deja o vacanță în Bahamas, de unde Ema a postat mai multe fotografii în care apărea și sexy și elegantă, în diverse locații de lux, însă nu a arătat cu cine este în vacanță.

Publicat: 15 mart. 2022, 10:48 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă