Nelu Tătaru, mesaj important pentru români: „Cred că ziua de astăzi este o zi a schimbării”

Publicat: 27 Sep. 2020, 14:53 General
Nelu Tătaru, mesaj important pentru români: „Cred că ziua de astăzi este o zi a schimbării”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a votat la secţia amenajată în incinta Şcolii profesionale speciale „Sfânta Ecaterina” din Huşi. Nelu Tătaru a fost însoțit de soția sa la secția de votare. Aşa cum au făcut şi Klaus Iohannis şi alţi politicieni, şi Nelu Tătaru a transmis un mesaj românilor. 

„Am votat pentru ce votez de 15 ani, de când sunt în Huşi, pentru schimbare, pentru altă mentalitate, pentru o altă evaluare a fiecăruia dintre noi a societăţii din Huşi. Trebuie schimbare, în contexul în care trebuie să avem grijă de copiii noştri, de părinţii noştri. Sunt foarte mulţi tineri din Huşi care sunt plecaţi şi aşteaptă momentul să revină acasă. Eu cred că momentul a venit şi administraţia locală, care până a cum a mers doar pe un interes personal, poate fi schimbată.

Administraţia trebuie să lucreze în interesul comunităţii. Cred că ziua de astăzi este o zi a schimbării. Am văzut oamenii venind la secţiile de vot, este o animaţie în Huşi, mă bucur că toţi vor şi sunt gata să-şi schimbe destinul. Aştept de la oameni acel declic care să schimbe societatea, nu numai societatea din Huşi, ci şi cea din România. Eu cred că ziua de astăzi este ziua care va aşeza lucrurile”, a declarat, pentru Agerpres, Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru: „Cu toţii împreună putem trece peste acest moment greu

Ministrul Sănătăţii a spus că aşteaptă ca românii să respecte regulile impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus. „La secţia de vot am văzut că se respectă aceste reguli şi m-am bucurat că suntem la unison parteneri într-un moment greu. Acest parteneriat trebuie să rămână pe tot parcursul, pentru a reuşi să gestionăm sezonul rece, un sezon în care ne aşteptăm şi la alte patologii. Eu cred că fiecare în parte şi cu toţii împreună putem trece peste acest moment greu. Rămâne doar să respectăm regulile”, a mai spus Nelu Tătaru.

Publicat: 27 Sep. 2020, 14:53 General
Pe aceeași temă