NASA a ascuns un mare pericol! Ce s-a intamplat foarte aproape de Terra si ar fi putut aduce sfarsitul lumii! :O

Publicat: 04 feb. 2019, 16:16 Autor: madalina m. Life

Agentia spatiala americana a primit o serie de acuzatii cat de poate de serioase.

Mai exact, NASA a ascuns un mare pericol, pentru ca nu a anuntat populatiei ce avea sa se intample in urma cu cateva zile. Pe data de 1 februarie a acestui an, agentia spatiala trebuia sa anunte un eveniment infiorator. Cei care critica agentia spatiala sunt de parere ca acest lucru nu s-a intamplat.

Asta deoarece asteroidul NT7 a fost aproape de Terra, pentru o scurta perioada de timp. Corpul ceresc a fost descoperit in 2002, si spre dezamagirea multor oameni, din intreaga lume, a ocolit planeta noastra. Ceea ce a insemnat ca a asteroidul care putea aduce sfarsitul lumii nu s-a mai prabusit pe Terra, noteaza mediafax.ro.

Corpul ceresc s-a indepartat deja de Pamant si a fost observat pentru prima oara cu mai bine de 17 ani in urma. Asteroidul NT7 are un diametru de 1.4 kilometri si multi dintre cei care cred in teoriile conspiratiei au acuzat agentia spatiala din SUA ca a mintit populatia. In opinia acestora, NASA a ascuns un mare pericol care putea avea un impact fatal asupra omenirii.

Cel mai mult, asteroidul s-a apropiat de planeta noastra pe data de 13 ianuarie a acestui an, cand s-a aflat la 60.000.000 de kilometri distanta. Sau ceea ce este echivalentul de 1.500 de ori mai departe decat Luna. „Lumea e posibil sa dispara pe 1 februarie 2019”, relata The Telegraph in anul 2002, cand multi se asteptau ca impactul sa aiba loc la ora 11:47, dimineata.

Sansa ca Terra sa fi fost lovita de acel asteroid a fost de una la 75.000. Cam de sapte ori mai mica fata de posibilitatea ca un om sa fie lovit de o masina. Procentul a ajuns ulterior la cel de unu din 250.000. Totodata, cea mai mica distanta la care un asteroid a trecut pe langa Pamant a fost de numai 42.600 de kilometri. Acest fenomen a avut loc in anul 2004.

NASA a ascuns un mare pericol, dar in prezent lucreaza la un sistem de monitorizare a asteroizilor si cometelor care au un potential periculos pentru Pamant. Mai exact, vor fi tinute sub atenta observatie corpurile ceresti care vor trece la distante mai mici de 48 de kilometri si intra in atmosfera Terrei.

Publicat: 04 feb. 2019, 16:16 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă