Naomi Musca ex-Exatlon Romania o ataca pe Ana Maria Otvos, fosta ei colega de echipa. Declaratiile sunt usturatoare

Publicat: 17 oct. 2018, 14:50 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

A fost eliminata de colegii din echipa ei pe motiv ca ii trage in jos. Si asta pentru ca nu stie sa inoate si a fost la un pas sa moara in concurs.

Acum Naomi Musca ex-Exatlon Romania o ataca pe Ana Maria Otvos, fosta ei colega de echipa. Fosta jucatoare in echipa Razboinicilor a fost prezenta in platoul emisiunii Fan Arena de la Kanal D. Acolo a discutat despre participarea ei la concurs, dar si despre colegii ei.

„O pot învinge în orice clipă. La fiecare meci, profita că Ana din cealaltă echipă e înaltă. Dar de ce tot timpul lua fata mai lentă? Pentru că ea e cea mai lentă din echipa aceea. De ce nu a zis o dată că vrea să o ia pe Cristina, o jucătoare foarte bună? Faptul că Ana a ieşit player of the week este pe nedrept. Nu merita. A ieşit trei sau patru săptămâni consecutiv”, a spus Naomi Muscă despre Ana Maria Otvoș.

Acum Naomi Musca ex-Exatlon Romania o ataca pe Ana Maria Otvos„Colegii au tot sperat ca eu să învăţ să înot. Alin s-a străduit foarte mult cu mine şi sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru. Am auzit diferite comentarii. Atunci am descoperit şi alte păreri. Ana Maria Otvoş mi-a zis că de ce îmi desfac părul. Silaşi mi-a zis că l-a deranjat modul meu de a vorbi. Nu am ripostat”, a mai afirmat Naomi Muscă.

Naomi Musca, eliminata de la Exatlon Romania

Acum Naomi Musca ex-Exatlon Romania o ataca pe Ana Maria OtvosNaomi Musca a fost eliminata de la Exatlon Romania chiar de ziua ei. Tanara a pierdut duelul cu Corina Petrut chiar in ziua in care a implinit 20 de ani. Sportiva din Arad a fost nominalizată de colegii din echipa Războinicilor deoarece nu știe să înoate. Acest lucru este un minus pentru colegii ei.

„Sunt foarte recunoscătoare că am ajuns aici, că am ajuns într-un asemenea concurs. Tot ce este aici te schimbă, îți schimbă mentalitatea, te face să îți prețuiești familia, să apreciezi persoanele din jur și tot ceea ce avem noi acasă. Sunt mândră că am ajuns până aici.

Este un moment dureros, nu este ușor să mă pronunț. Atât a fost să fie. Partea ciudată este că s-a întamplat chiar astăzi, de ziua mea. Le doresc multă baftă Razboinicilor. Să câștige, să nu mai piardă niciodată, nu mai există motiv că Naomi nu înoată”, a spus şi Naomi plâgând.

Publicat: 17 oct. 2018, 14:50 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă