Copilaria tragica a lui Nadine intr-o saracie lucie: “Deseori se intampla sa am paduchi sau raie si sa se fereasca ceilalti copii de mine!”

Publicat: 17 oct. 2018, 13:37 Autor: D. C. News 3

Putina lume stie prin ce copilarie crunta a trecut Nadine si ce foamete a fost nevoita sa indure. Umilintele din copilarie si-au pus puternic amprenta pe ea.

Copilaria lui Nadine intr-o saracie lucie: “Deseori se intampla sa am paduchi” Fosta vedeta si cantareata Nadine a povestit la TVR 2 drama pe care a trait-o in copilarie si care i-a marcat profund tot restul vietii.

Nadine s-a nascut in Bucuresti dar tatal ei era de origine africana, din Congo, iar mama romanca. A avut parte de o copilarie extrem de trista si nefericita dupa ce parintii ei s-au despartit. Tatal ei s-a intors in Congo, iar la putin timp dupa aceea, la varsta de 6 ani Nadine a ajuns intr-un centru de plasamanet.

Bunica ei a decis asta dupa ce mama ei a murit iar batrana nu isi permitea sa o creasca singura pe fetita. Dramele pe care le-a trait in centrul de plasament sunt inca vii in mintea ei, dar viata ei a continuat sa fie extrem de grea si dupa ce o matusa a decis sa o ia de acolo si sa o creasca la ea acasa.

Copilaria lui Nadine intr-o saracie lucie: “Deseori se intampla sa am paduchi”

”Sărăcia îmi ajunsese la os. Am avut ani de zile în care nu exista săptămână în care să nu mă duc să cer un ou sau o pâine, iar vecinii nici să nu deschidă. Nu-mi permiteam să cumpăr haine, să plătesc biletele la trenuri, pentru a merge în țară, la festivaluri, și m-am angajat. Aveam 13 ani.” povesteşte Nadine pentru Iuliana Marciuc, la emisiunea ”Destine ca-n filme”, ce se difuzează în această seară, de la 21.30, la TVR 2.

“Am făcut curat în curțile oamenilor, adunam iarba. Pentru a face niște bani, am fost vânzătoare la metrou. Oamenii mă priveau cu dispreț fiindcă, deseori, se întâmpla să am păduchi sau râie și ei să-și ferească copiii de mine”, a mai adaugat vedeta in varsta de 41 de ani.

Mulatra a fost prima aparitie exotica in showbizz-ul din Romania, in 1995, odata cu participarea la emisiunea “Scoala Vedetelor” de la TVR 1. Din iunie 2011 Nadine este casatorita cu omul de afaceri Dragos Apostolescu cu care are un fiu in varsta de opt ani.

Publicat: 17 oct. 2018, 13:37 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă