Copilaria tragica a lui Nadine intr-o saracie lucie: “Deseori se intampla sa am paduchi sau raie si sa se fereasca ceilalti copii de mine!”

Publicat: 17 Oct. 2018, 13:37 News 3

Putina lume stie prin ce copilarie crunta a trecut Nadine si ce foamete a fost nevoita sa indure. Umilintele din copilarie si-au pus puternic amprenta pe ea.

Copilaria lui Nadine intr-o saracie lucie: “Deseori se intampla sa am paduchi” Fosta vedeta si cantareata Nadine a povestit la TVR 2 drama pe care a trait-o in copilarie si care i-a marcat profund tot restul vietii.

Nadine s-a nascut in Bucuresti dar tatal ei era de origine africana, din Congo, iar mama romanca. A avut parte de o copilarie extrem de trista si nefericita dupa ce parintii ei s-au despartit. Tatal ei s-a intors in Congo, iar la putin timp dupa aceea, la varsta de 6 ani Nadine a ajuns intr-un centru de plasamanet.

Bunica ei a decis asta dupa ce mama ei a murit iar batrana nu isi permitea sa o creasca singura pe fetita. Dramele pe care le-a trait in centrul de plasament sunt inca vii in mintea ei, dar viata ei a continuat sa fie extrem de grea si dupa ce o matusa a decis sa o ia de acolo si sa o creasca la ea acasa.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Oct. 2018, 13:37 News 3
Pe aceeași temă