Nadia Comaneci, declaratie superba in cotidianul „l’Equipe”. Ce a spus despre „regina” Simona Halep

Publicat: 15 Jul. 2019, 15:16 Vedete

Victoria Simonei Halep ramane un moment istoric pentru Romania, fiind prima romanca care cucereste titlul la Wimbledon.

Nadia Comaneci, declaratie superba in cotidianul „l’Equipe”. Dupa succesul rasunator al campioanei noastre, „l’Equipe” i-a dedicat Simonei doua pagini intregi pentru a-i lauda performana.

Insa asta nu e tot, chiar Nadia Comaneci a dat o declaratie despre Simona si victoria ei, povestind cum a cunsocut-o pe Simona si cum a devenit aceasta un model pentru oameni.

Nadia Comaneci, declaratie superba in cotidianul „l’Equipe”

Nadia Comaneci, declaratie superba in cotidianul l'Equipe

Astfel, Nadia sau „Zâna de la Montreal”, asa cum a fost numita de presa internationala, a inceput sa povesteasca cum a intalnit-o pe Simona, spunand ca asta s-a intamplat in 2008, in Bucuresti.

„Era foarte timidă, dar și amuzantă, cum e și acum…Toată România e acum în spatele ei. La început, nu era așa. Avea nevoie să simtă în jurul ei persoane de încredere, pentru a fi puternică în momentele decisive ale unui meci și în etapele mai complicate ale carierei. Îți face bine să vezi fețe cunoscute. Asta poate face diferența între o zi frumoasă și una urâtă.

Simona Halep, „regina” Wimbledonului, aclamata de Ducesa Kate. Intalnirea dintre cele doua a fost emotionanta VIDEO

Nu-mi permit să-i dau sfaturi tactice. Nu am pregătirea necesară. Ea are un antrenor pentru asta. Vorbim despre tot felul de lucruri, chestii de femei. Și ne place să mergem împreună la cumpărături”.

Nadia a mai mentionat ca romanii o iubesc enorm pe Simona si ca o vad ca pe un model in viata.

„E o formă necondiționată a poporului român de a-și arăta dragostea pentru unul de-ai săi. Indiferent de perioadă. Poporul român nu are prea multe motive pentru a se bucura, pentru a-și arăta mândria, dar sportul are efectul acesta. (…)

Cati bani a castigat in realitate Simona Halep la Wimbledon?! Englezii i-au luat un procent urias din cei 2.6 milioane de euro dupa ce a castigat

În prezent, românii vor toți să fie Simona. Mulți copii vor să joace tenis, iar țara trebuie să poată răspunde acestei cereri și să construiască terenuri. E un trambulină fantastică. (…) Simona demonstrează că nu mai e nevoie să pleci din țară pentru a reuși!.

Cu viteza ei, cred că ar fi fost o foarte bună acrobată. Am avut ocazia să o testez un pic. Dar n-am mers mai departe, s-o învăț exerciții. E o jucătoare profesionistă de tenis. Nu aș vrea să se accidenteze astfel” a spus aceasta, potrivit Click!.

Publicat: 15 Jul. 2019, 15:16 Vedete
Pe aceeași temă