N-ai fi crezut! Jennifer Aniston a scos la licitație o imagine cu ea de acum 25 de ani. De ce a făcut acest lucru

Publicat: 03 iun. 2020, 10:10 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa actriță Jennifer Aniston a scos la licitație o imagine nud cu ea de acum 25 de ani, iar motivul este cât se poate de serios!

Ea s-a alăturat în rândul vedetelor care luptă împotriva coronavirusului. Astfel, a ales să scoată la licitație o fotografie sexy, cu ea, de acum 25 de ani, când actrița avea 26 de ani. A făcut acest lucru pentru ca o organizație caritabilă să încaseze banii pentru a ajuta oamenii care nu au posibilități.

Pe rețelele de socializare, Jennifer Aniston a făcut acest anunț și a arătat despre ce imagine este vorba. Fotografia a fost făcută când ea avea 26 de ani și a fost realizată de Seliger în noiembrie 1995, arată Viva.

„Dragul meu prieten Mark Seliger a făcut echipă cu Rad Vocacy și Christien Sinc pentru a licita 25 de portrete ale sale, inclusiv al meu, ca să strângă bani pentru lupta împotriva COVID-19. 100% din veniturile din vânzări ale acestui portret vor merge către Naf Clinics, o organizație care oferă testare și îngrijire gratuită a pacienților cu coronavirus care nu au posibilități materiale”, a scris actrița pe contul ei de socializare.

Brad Pitt și Jennifer Aniston, divorț din cauza Angelinei Jolie?

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, iar presa hollywoodiană a publicat informații potrivit cărora acesta a înşelat-o cu Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, dar s-au separat în 2016 și sunt în curs de divorț, scrie Viva. După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Publicat: 03 iun. 2020, 10:10 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă