Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună?

Publicat: 18 dec. 2019, 10:48 Autor: Elena Vedete
Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună?

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au divorțat în 2005, după o căsnicie de 5 ani, motivul despărțirii fiind, cel mai probabil, faptul că Brad s-a îndrăgostit de Angelina Jolie, cu care s-a și căsătorit ulterior.

Deși nimeni nu se mai aștepta vreodată să îi vadă pe Brad și pe Jennifer Aniston împreună, actrița a organizat petrecerea ei anuală de tăiere a bradului de Crăciun și l-a invitat și pefostul ei soț Spre suprinderea tuturor, actorul a onorat invitația și restul musafirilor au dezvăluit că s-a simțit foarte bine la evenimentul fostei soții.

Brad a trecut prin clipe foarte grele după divorțul de Angelina, având în vedere și dependența de alcool pe care a recunoscut-o, așa că petrecerea restrânsă organizată de Jennifer i-a prins foarte bine și a fost văzut zâmbind și distrându-se cu restul invitaților.

Jennifer Aniston l-a invitat pe Brad și în februarie, la ziua ei, iar actorul n-a ratat ocazia de a fi alături de fosta soție, în ziua în care aceasta a schimbat prefixul.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, iar presa hollywoodiană a publicat informații potrivit cărora acesta a înşelat-o cu Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, dar s-au separat în 2016 și sunt în curs de divorț, scrie Viva.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Jennifer Aniston a fost căsătorită cu Justin Theroux, de care s-a despărțit în urmă cu aproape doi ani.

Publicat: 18 dec. 2019, 10:48 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă