Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit! E cumplit!

Publicat: 09 Feb. 2020, 14:24 Vedete

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit. Vedeta de televiziune a ajuns, duminică de dimineață, la Urgenţe, după ce a sunat la 112 disperată! 

Rănită grav și cu fața tumefiată, vedeta a fost însoțită în unitatea spitalicească de doi prieteni, iar unul dintre aceștia este cetățean englez. Surse din anturajul divei au declarat sub protecția anonimatului că bărbatul și-a ieșit pierdut rațiunea când a aflat că aceasta a cheltuit o sumă mare de bani cât timp el fusese plecat din România, relatează spynews.ro.

Conform unor martori, scenele violente s-au derulat în locuința fostei asistente TV de la Antena 1. Azi-noapte, Daniela Crudu și iubitul bătăuș au fost filmați împreună într-un restaurant de lux din București și păreau foarte fericiți și îndrăgostiți împreună.

Daniela Crudu va avea nevoie de operație

După ce au consultat-o pe îndrăgita vedetă, medicii au avut vești neplăcute. În urma loviturilor încasate de la iubitul ei, Daniela Crudu s-a ales cu nasul spart, un traumatiscm cranio-facial și o entorsă la gleznă, au dezvăluit surse din spital în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos.

Publicat: 09 Feb. 2020, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă