Motivul pentru care Dan Cruceru nu mai prezintă Survivor România! “Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin”

Publicat: 29 Dec. 2020, 13:20 Vedete

Dan Cruceru nu mai prezintă Survivor România. Cel mai cool tătic din showbizz și omul de televiziune Dan Cruceru a încheiat colaborarea cu Kanal D.

El singur a anunțat acest lucru, azi dimineață, pe rețelele de socializare. A stat departe de familie timp de câteva luni, a avut virusul Dengue în Republica Dominicană, apoi, la întoarcere, s-a autoizolat timp de 14 zile pentru a-și proteja familia și nu a durat mult până când a făcut Coronavirus. Mai multe probleme de sănătate i-au dat anul acesta bătăi de cap vedetei însă motivul pentru care a renunțat să mai prezinte al doilea sezon Survivor România, l-a anunțat chiar el!

“A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează.
Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult că oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.
Iar familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin.
Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi.
Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine.
Baftă noilor concurenți! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuați fenomenul Survivor!
Mă bucur că am avut onoarea de a lucra cu @Acun Media și @Kanal D, două companii fenomenale…”, a fost mesajul postat de Dan Cruceru.

 

Publicat: 29 Dec. 2020, 13:20 Vedete
Pe aceeași temă