Cea mai tare experiență pentru Dan Cruceru la 40 de ani! A trăit-o în Mykonos!

Publicat: 17 Jun. 2021, 18:13 Vedete

Dan Cruceru a împlinit 40 de ani și a sărbătorit ca la carte!

Dan Cruceru a împlinit 40 de ani și a sărbătorit ca la carte! Și-a luat soția și a fugit cu ea departe de copii, pentru că au vrut să fie doar ei doi și să o simtă din plin. Și nu au regretat nicio secundă pentru că aveau nevoie să respire puțin departe de stresul din București. Destinația aleasă pentru distracție a fost Mykonos, celebra insula din Grecia, unde se încing mereu petreceri nebune.

Care a fost cea mai tare experiență trăită în Mykonos dar și cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut acolo, Cruceru a povestit pentru Ciao.

“E un cumul de experiențe, toată vacanța a fost inedită. Nu am mai fost până acum într-un loc atât de extravagant. Mi-au plăcut mult petrecerile de pe plajă, dar și cele din timpul nopții. Mi-au plăcut și peisajele extraordinare. Mi-a plăcut energia inedită de acolo.
Cel mai nebunesc lucru făcut în Mykonos? Să achit nota de plată după o zi petrecută la plaja Namos – una dintre cele mai exclusiviste din lume”, a spus Cruceru pentru Ciao.ro!

Chiar dacă a schimbat prefixul, Dan Cruceru e de părere că se simte acum mai bine ca oricând în pielea lui.

“Acesta sunt. Cu bune, cu rele. Cu tabieturi, cu pasiunile mele. Cu defectele mele, cu aroganță uneori. Cu dedicare, cu pasiune, cu experiență dar și cu visuri. Cu realizări remarcabile, dar și cu eșecuri memorabile. Am schimbat prefixul și simt că nu trebuie să demonstrez nimic nimănui. Mă simt mai bine că oricând în pielea mea!”, a postat  Dan Cruceru pe social media, la împlinirea celor 40 de ani

 

 

Publicat: 17 Jun. 2021, 18:13 Vedete
Pe aceeași temă