Dan Cruceru are copii de milioane! Sophia și Dan Christian i-au luat fața lui Taticool!

Publicat: 19 Feb. 2021, 18:36 Vedete

Dan Cruceru aka Taticool are succes ca blogger de parenting, însă se pare că cei doi moștenitori ai familiei vin tare din urmă.

Ca orice părinte cool, fostul prezentator al emisiunii “Survivor” se mândrește cu cei doi copii ai săi, Sophia și juniorul Dan Christian, care fac de pe acum furori în mediul online. Vedeta și-a filmat copiii în timp ce se distrau împreună pe un hoverboard, l-a postat pe rețelele de social media, alături de un text emoționant la descriere. Clipul cu Sophia și Dan Christian a făcut peste 3 milioane de vizualizări.

“Sophia îl iubește necondiționat. El este arogant, o respinge, o lovește, o mușcă, îi îmbrățișează prietenele și o face geloasă… (sperăm că e o etapă care va trece și tocăm gura pe el că trebuie să se poarte altfel…) Dar, până la urmă, tot ea rămâne modelul lui și cea care îi arată cele mai grozave lucruri. Frați. Au multe momente grozave împreună, dar dansul acesta îmi umple sufletul”, a fost mesajul transmis de Taticool, care, se pare că va fi în curând detronat de copii la capitolul popularitate.

Aici puteți vizualiza filmulețul cu cei doi copii ai lui Dan Cruceru, care  a făcut furori pe internet:

https://www.facebook.com/watch/?v=3619426094837651

Nu crede în home schooling

Și pentru că în ultimele luni școala s-a făcut mai mult de-acasă, copiii având acces la platformele de învățământ online, vedeta este de părere că cel mai bine se învață chiar la școală.

“Nu cred în home schooling. L-am experimentat din plin în ultimele luni. Cadrele didactice ajung la catedră pentru că cele mai multe dintre ele au har. Și pentru că au studiat pentru asta. Părinții îi pot învăța pe copii multe lucruri, dar, când vine vorba despre știință, nu cred că pot suplini profesorii. În plus, nu cred că lucrurile se vor schimba prea mult nici peste un an, așa că amânarea accesului copiilor la școală nu mi se pare o soluție. Amândoi ai noștri au nevoie de școală, de socializare, de tot ce înseamnă educația, în funcție de nivelul lor de dezvoltare! Așa că am ales să fim curajoși. Viața trebuie să meargă mai departe…”, nota Dan Cruceru cu puțin înainte de inceperea școlii.

Publicat: 19 Feb. 2021, 18:36 Vedete
Pe aceeași temă