Motivul halucinant pentru care Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de către iubit!

Publicat: 09 Feb. 2020, 18:48 Vedete

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Polițiștii, ajunși la fața locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar vedeta de televiziune a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Motivul care s-a aflat în spatele acestui scandal îl reprezintă.. banii! 

Martorii care au văzut-o pe Daniela Crudu mărturisec că vedeta era plină de sânge și desculță. Ea fusese data afară din casă, iar la spital a ajuns complet răvășită.

Crudu era împreună cu bătăușul de puțină vreme, un om de afaceri croat.

Din spusele martorilor, vedeta a încasat bătaia într-un apartament din Sectorul 6, dar a așteptat medicii și polițiștii afară, pentru că așa-zisul iubit a dat-o afară din apartament.

Numele bătăușului este Seco Dubravko.

Tot martorii povestesc faptul că bărbatul și-a ieșit din minți după ce a aflat că bruneta a cheltuit o sumă mare de bani cât timp el fusese plecat din România,

Daniela Crudu nu a depus plângere împătriva bătăușului

Daniela Crudu le-a povestit polițiștilor cum a izbucnit cearta cu iubitul croat, dar și care a fost momentul în care scandalul s-a trasformat într-o bătaie ca-ntr-un ring de box. În cadrul audierilor, ea le-a spus cu ce leziuni crunte s-a ales în urma loviturilor primite și că trebuie să treacă acum printr-o operație delicată, după ce a fost desfigurată. Cu toate acestea, vedeta a decis să nu depună plângere pe numele atacatorului, însă, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu, au dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, surse din cadrul anchetei.

Publicat: 09 Feb. 2020, 18:48 Vedete
Pe aceeași temă