Momentele de groază prin care a trecut Mellina. Războinica a fost la un pas de moarte

Publicat: 11 Apr. 2021, 10:09 Vedete

Mellina este una dintre cele mai apreciate concurente din echipa Războinicilor. ”Furnicuța” așa cum a fost numită de colegii săi, luptă în Republica Dominicană pentru marele premiu, iar pe trasee a dat dovadă de o forță ieșită din comun. Deși apare mereu în fața celor care o susțin cu zâmbetul pe buze, cântăreața ascunde în sufletul său o dramă de nedescris. Vedeta a fost la un pas de moarte din cauza unui accident rutier.

În urmă cu șase ani, Mellina și-a văzut moartea cu ochii. Artista a fost la un pas de a-și pierde viața în timp ce se afla cu sora ei într-o mașină care a provocat un accident în lanț, pe un drum din România. Accidentul a fost unul foarte grav, însă Mellina și sora ei au scăpat fără a fi pățit nimic.

Sora artistei era cea care conducea la acel moment, iar mașina în care se aflau cele două era a tatălui lor.

„Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: ‘calm, calm’… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident.

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla”, a povestit Mellina la o emisiune TV.

Mellina de la Survivor, la un pas de moarte

La acel moment, Mellina a povestit faptul că au fost norocoase și asta pentru că mașina a avut doar roțile rupte din cauza impactului și nimic mai mult…

„Tremuram toată, voiam să scot semnul ăla de sub mașină, eram plină de pământ și ziceam: ‘da, suntem ok!…’. Mașina a fost ok, doar două roți au fost rupte”, a mai spus Mellina, care acum se află la Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Apr. 2021, 10:09 Vedete
Pe aceeași temă