Mellina, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată. Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană

Publicat: 22 Apr. 2021, 15:48 Vedete

Mellina a părăsit recent competiția din Republica Dominicană după trei luni în care a luptat pentru a câștiga marele premiu. La revenirea în țară, fanii au crezut că artista este însărcinată.

Mellina a fost una dintre cele mai bune concurente pe traseele de la Survior. Punctele aduse de celebra cântăreața au ajutat echipa Războinicilor să câștige multe meciuri contra Faimoșilor.

În ultimele săptămâni pe care artista le-a petecut în Dominicană, fanii acesteia au observat faptul că artista avea o burtică suspectă. Imaginea în care Mellina apare cu o burtă umflată au devenit virale pe rețelele de socializare.

După ce s-a întors în România, cântăreața a vrut să lămurească acest subiect și a făcut dezvăluiri despre posibila sarcină. Solista a precizat că a avut unele probleme hormonale în junglă, nicidecum nu ar fi vorba despre un copil.

”Din fericire nu am avut probleme de sănătate. Singurele probleme pe care le-am avut au fost dereglările hormonale. M-am umflat foarte mult într-un timp foarte scurt”, a declarat Mellina, pentru click.ro

Mai mult decât atât, Mellina a vorbit și despre criticile pe care le-a primit din partea cârcotașilor cu privire la aspectul său fizic. Vedeta a fost acuzată că își modifică pozele pe care le publică pe rețelele de socializare.

”Eu nu am venit la „Survivor România” ca să fiu frumoasă, am venit ca să fiu puternică. Când ne punem o poză pe Instagram, toți suntem frumoși. Pun poze când mă duc să îmi fac un make-up, când mă duc la coafor sau când mă pregătesc să merg la un eveniment. Pozele mele de pe Instagram sunt alese, port make-up, sunt făcute în lumina potrivită. Toate femeile fac acest lucru. Eu, în viața de zi cu zi, nu mă machiez și acest lucru mi-a placut foarte mult la „Survivor România”, nu a fost nevoie să ne aranjăm pentru a apărea în fața camerelor”, a mai spus solista.

Momentele de groază prin care a trecut Mellina. Războinica a fost la un pas de moarte

În urmă cu șase ani, Mellina și-a văzut moartea cu ochii. Artista a fost la un pas de a-și pierde viața în timp ce se afla cu sora ei într-o mașină care a provocat un accident în lanț, pe un drum din România. Accidentul a fost unul foarte grav, însă Mellina și sora ei au scăpat fără a fi pățit nimic.

Sora artistei era cea care conducea la acel moment, iar mașina în care se aflau cele două era a tatălui lor.

„Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: ‘calm, calm’… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident.

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla”a povestit Mellina la o emisiune TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Apr. 2021, 15:48 Vedete
Pe aceeași temă