Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Mellina, după ce a ajuns în camera de hotel: „Nu mai puteam”

Publicat: 13 Apr. 2021, 10:39 Vedete

După aproape 3 luni, Mellina a fost eliminată din competiția Survivor. Fosta concurentă a vorbit despre lucrurile pe care le-a trăit în Republica Dominicană și totodată a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut în momentul în care a ajuns în camera de hotel.

Fosta concurentă din echipa Războinicilor a fost eliminată, după ce colegii săi au votat-o. Publicul a fost cel care a luat această decizie, iar pentru ”furnicuță”, drumul pentru marele premiu a ajuns la final.

După ce a ieșit din competiție, artista a făcut primele declarații despre ce a trăit în junglă.

„Eu încă diger tot ce s-a întâmplat și ce se întâmplă. În ultimele săptămâni simțeam că nu mai reușesc să mă conectez cu nimeni, doar cu Sindy. Și ea credea la început că eu sunt o persoană rea”, a declarat Mellina la „Teo Show” prin videocall din Republica Dominicană.

Concurenta care încă se află la mare depărtare de casă, a dezvăluit ce a făcut prima oară când a ajuns în camera de hotel.

„Primul lucru, în hotel… I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că nu mai puteam să dorm în junglă, i-am mulțumit că a fost cu mine în aceste trei luni”, a mai dezvăluit aceasta la Kanal D.

Momentele de groază prin care a trecut Mellina. Războinica a fost la un pas de moarte

În urmă cu șase ani, Mellina și-a văzut moartea cu ochii. Artista a fost la un pas de a-și pierde viața în timp ce se afla cu sora ei într-o mașină care a provocat un accident în lanț, pe un drum din România. Accidentul a fost unul foarte grav, însă Mellina și sora ei au scăpat fără a fi pățit nimic.

Sora artistei era cea care conducea la acel moment, iar mașina în care se aflau cele două era a tatălui lor.

„Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: ‘calm, calm’… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident.

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla”a povestit Mellina la o emisiune TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 Apr. 2021, 10:39 Vedete
Pe aceeași temă