Mellina şi Musty de la Survivor, formează un cuplu? Artista a făcut primele declaraţii: ‘Da, am o relație cu Musty, recunosc’

Publicat: 01 May. 2021, 08:29 Vedete

După ce a ieşit din competiţia de la Survivor, Mellina a fost aspru criticată de fanii emisiunii. Aceştia au vorbit chiar şi de faptul că a rămas însărcinată, iar recent discuţiile s-au axat pe viaţa amoroasă a cântăreţei. Mulţi au crezut faptul că vedeta şi Musty, fostul său coleg din echipa Războinicilor formează un cuplu, iar Mellina a dezvăluit care este, de fapt, adevărul.

Condiţiile grele din Dominicană i-au făcut pe concurenţi să se apropie de persoanele cu care au simţit că rezonează. Asta au făcut se pare şi Mellina cu Musty, iar de aici au pornit tot felul de zvonuri.

Deşi la început nu s-au înţeles prea bine, după ce au ajuns să se cunoască, cei doi au devenit din ce în ce mai apropiaţi. Acest lucru a stârnit astfel și un val de controverse în rândul fanilor.

Deranjată de bârfele care au tot apărut în ultima vreme, Mellina a făcut primele declaraţii despre relaţia cu Musty.

”Da, am o relație cu Musty, recunosc. Una de prietenie, oameni buni. Nu este tatăl copilului care nu există în mine. Da, Musty este ca un frate mai mare pentru mine și atât”a spus Mellina într-un video postat pe instagram.

Ce spune Musty despre relația lor

La rândul său, Musty a vorbit despre relația pe care o are cu Mellina, în cadrul emisiunii Teo Show.

”Vă zic ceva. O iubesc pe Mellina. O iubesc de… Mamă.. E o ființă extrem de mare pentru mine, mi se pare un om genial. Eu la început nu mă înțelegeam cu ea, prima lună, nu prea o suportam. Sensibilitatea am descoperit-o după.

O iubesc pe Melli foarte mult și cred că i-am zis asta în jocuri, în camp, peste tot o luam, o pupam, și pe ea și pe Maria. Dar ca prietenă, ca soră. Pentru mine este o soră. Mi-a arătat partea aia importantă din tot ce a însemnat toată aventura noastră”,  a declarat Musty în cadrul emisiunii.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 01 May. 2021, 08:29 Vedete
Pe aceeași temă