Moarte cumplită pentru o bloggeriță din Moldova. Inna a murit într-un accident rutier, la doar 27 de ani

Publicat: 17 oct. 2019, 20:16 Autor: M.I. Ciao.ro

O tânără de 27 de ani din Chișinău, Republica Moldova a murit în urma cumplitului accident de la Căușeni, care a avut loc joi dimineață. Inna era o cunoscută bloggeriță și este doar una dintre cele trei victime rezultate în urma carnagiului de pe șosea.

Un accident cumplit a avut loc, joi dimineață, în orașul Căușeni. Două mașini s-au izbit frontal, iar impactul puternic a dus la moartea a trei persoane. Printre ele se numără și o tânără bloggeriță, pe nume Inna Cujba, însă cunoscută în mediul online și ca Inna Coffeina.

Cine este Inna Cujba
Inan Cujba era bine cunoscută pe rețelele de socializare. Numai pe Instagram avea peste 71.000 de urmăritori, iar o mare parte din faima ei venea din diversele filmulețe ale proiectului „Zâmbărele”, scrie presa de peste Prut.

Numele ei de Inna Coffeina face referință la afacerea ei cu cafea, pe care o deținea la Căușeni.

Prietenii i-au plâns moartea

Anunțul morții a fost făcut chiar de prietenele tinerei, care au transmis mesaje sfâșietoare în mediul online.

„Sunt distrusă, de ce Ina mea?”/„Doamne, nu mă mai sunaţi acum, de ce ea, de ce cea mai scumpă fiinţă a murit, de ce?”, au fost câteva dintre mesajele transmise pe rețelele de socializare.

Celelalte două victime ale accidentului de la Căușenu sunt doi bărbați, de 19 respectiv 32 de ani. Este vorba despre șoferii celor două mașini care s-au izbit frontal.

Publicat: 17 oct. 2019, 20:16 Autor: M.I. Ciao.ro
Pe aceeași temă