Miron Cozma, implicat într-un scandal! Fostul lider al minerilor şi-a ieşit din minţi: ”Bă, ia mâna de pe mine!”

Publicat: 24 Feb. 2020, 09:48 Arhiva

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a fost implicat într-un scandal, pe un stadion din Liga 1.

Toată povestea s-a întâmplat sâmbătă, la Voluntari, acolo unde echipa locală a învins FC Hermannstadt, cu scorul de 2-0. Miron Cozma a încercat să intre pe teren, însoţit de mai mulţi copii, pentru a face poze, însă stewarzii nu i-au dat voie, moment în care fostul lider al minerilor şi-a ieşit din minţi. „Ia, bă, mâna de pe mine”, a început acesta să țipe.

„Facem o poză aici, pe iarbă, atât. Mare chestie!”, a continuat Miron Cozma, care, în cele din urmă, a avut câştig de cauză şi i-a convins pe stewarzi să le permită şi celor care îl însoţeau să intre pe gazon pentru fotografie, scrie Telekomsport.ro.

Cine a fost marea dragoste a lui Miron Cozma. Cum arată fosta soție a ”Luceafărului Huilei”

Marinela Nițu a fost marea dragoste a lui Miron Cozma. Dar, după divorț, ea a rămas doar cu muzica și cu operațiile estetice. Cântăreața are în continuare o evoluție remarcabilă în plan profesional și onorează numeroasele evenimente la care este invitată.  În prezent, Marinela Nițu activează într-o trupă și scrie piese. Dar, un lucru s-ar fi schimbat în rău. În ciuda faptului că operațiile estetice sunt, în principiu, menite să corecteze sau să înfrumesețeze, fosta soție a lui Miron Cozma se confruntă cu o mică problemă.

Odată cu trecerea anilor, operațiile estetice pe care Marinela Nițu și le-a făcut ar arăta mai rău, spun internauții. Dar chiar și-așa, artista este iubită pentru ceea ce este ea!

Marinela Nițu a devenit soția lui Miron Cozma în cadrul unei ceremonii religioase, care a avut loc în 2011 – nunta lor a venit după nouă ani de relație. Povestea lor a fost presărată cu suișuri și coborâșuri, iar în 2014, cei doi au divorțat. După despărțirea de Luceafărul Huilei, vedeta s-a retras din lumea showbizului și s-a concentrat pe muzica ei.

Publicat: 24 Feb. 2020, 09:48 Arhiva
Pe aceeași temă