Mireasa care a purtat 5 rochii diferite in valoare de 90.000 euro. Cu ce se ocupa

Publicat: 04 sept. 2018, 17:20 Autor: D. C. Beauty & Style

Cinci rochii, doua nunti, si un cost total al acestora de 90.000 euro.

Rachel Ward, in varsta de 27 ani, s-a casatorit anul trecut cu sotul ei Thomas Cottrell, in exoticul Maldive. Insa a fost o ceremonie restransa, motiv pentru care au tinut o a doua ceremonie in iunie, fiind si cea religioasa, anul acesta, in Lake Districk, Marea Britanie.

Se pare ca pentru Rachel Ward, o tanara de 27 ani, influencer pe Instagram, banii nu sunt o problema atunci cand vine vorba de fericirea ei. In plus, au explicat cei 2 soti, mariajul incheiat in Maldive nu era legal recunoscut in Marea Britanie.

Si cum o mare parte din invitati nu au avut posibilitatea sa vina  in Maldive, au organizat o a doua ceremonie. Rachel l-a cunoscut pe Thomas in urma cu cinci ani si impreuna cu mama sa a petrecut luni bune incercand sa gaseasca rochia de miresa perfecta. Insa nu s-a putut limita la una singura.

Trei din cele cinci rochii de mireasa au provenit de la brandul autralian Jadore Evening, deoarece Rachel provine dintr-o familie australiana. Una din cele 5 rochii a fost cumparata chiar de ea, si a costat peste 17.800 dolari, iar a doua a fost achizitionata de parintii sai.

Mireasa care a purtat 5 rochii diferite

Mireasa pusa la pamant. A purtat 5 rochii diferite in valoare de 90.000 euro

Parerile pe Instagram, unde Rachel are peste 250.000 de urmaritori, cu privire la opulenta afisata nu au incetat sa apara, multi acuzand-o ca este narcisista si ca n-o sa aiba o casnicie de durata. Au fost totusi si comentarii pozitive si multe felicitari cu privire la noul mariaj.

Mireasa pusa la pamant. A purtat 5 rochii diferite in valoare de 90.000 euro„Nu sunt cu adevarat o bridezilla, pur si simplu ador moda pe care am si studiat-o. Cred ca m-am lasat putin purtata de val si am inceput sa vad din ce in ce mai multe rochii care mi-au placut. Uitandu-ma inapoi, acum realizez cat de multe am avut” a declarat Rachel.

„M-am gandit ca ar fi frumos sa ma simt ca o printesa in ziua magica a vietii mele. Ma simt norocoasa ca am o multime de prieteni apropiati si familia care ma sustin”.

Mireasa pusa la pamant. A purtat 5 rochii diferite in valoare de 90.000 euro

Publicat: 04 sept. 2018, 17:20 Autor: D. C. Beauty & Style
Pe aceeași temă