Mireasa care a purtat 5 rochii diferite in valoare de 90.000 euro. Cu ce se ocupa

Publicat: 04 Sep. 2018, 17:20 Beauty & Style

Cinci rochii, doua nunti, si un cost total al acestora de 90.000 euro.

Rachel Ward, in varsta de 27 ani, s-a casatorit anul trecut cu sotul ei Thomas Cottrell, in exoticul Maldive. Insa a fost o ceremonie restransa, motiv pentru care au tinut o a doua ceremonie in iunie, fiind si cea religioasa, anul acesta, in Lake Districk, Marea Britanie.

Se pare ca pentru Rachel Ward, o tanara de 27 ani, influencer pe Instagram, banii nu sunt o problema atunci cand vine vorba de fericirea ei. In plus, au explicat cei 2 soti, mariajul incheiat in Maldive nu era legal recunoscut in Marea Britanie.

Si cum o mare parte din invitati nu au avut posibilitatea sa vina  in Maldive, au organizat o a doua ceremonie. Rachel l-a cunoscut pe Thomas in urma cu cinci ani si impreuna cu mama sa a petrecut luni bune incercand sa gaseasca rochia de miresa perfecta. Insa nu s-a putut limita la una singura.

Trei din cele cinci rochii de mireasa au provenit de la brandul autralian Jadore Evening, deoarece Rachel provine dintr-o familie australiana. Una din cele 5 rochii a fost cumparata chiar de ea, si a costat peste 17.800 dolari, iar a doua a fost achizitionata de parintii sai.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Sep. 2018, 17:20 Beauty & Style
Pe aceeași temă