Mihai Morar: „Nu mă duc la sală ca să fac pătrățele!” Motivul pentru care a slabit VIDEO

Publicat: 30 apr. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Prezentatorul tv a trecut printr-o super transformare în ultimul an de zile.

”În seara asta vorbesc prima oară despre ultimele 12 luni în care mi-am schimbat viaţa. Nu sunt bolnav, nu am ţinut diete minune, nu m-am înfometat, nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol. E, pur şi simplu, noua mea viaţă.

Cu sau fără 15 kilograme în minus. E mai puţin important. Ceea ce contează e că mă simt din ce în ce mai „Eu”. „Pe exterior”, dar mai ales „pe interior””, scria Mihai Morar, anul trecut, pe contul de socializare.

Era, iată, prima declarația pe care o făcea din momentul în care a decis să-și schimbe stilul de viață.

Mihai Morar: „Nu mă duc la sală ca să fac pătrățele!”

15 kilograme în minus erau, în acel moment, un număr neimportant venit însă cu o sumedenie de beneficii despre care Mihai Morar vorbește astăzi, în exclusivitate, pentru ciao.ro. „Nu trebuie să mergi la sală ca să obții pătrățele. Când faci un lucru mult prea des și mult prea setat pe obiectiv, ajungi la un burnout.

2 kilograme în plus, 2 kilograme în minus nu înseamnă nimic. Eu merg la sală pentru că ține de o ordonare mentală a vieții mele, de un tonus general bun. Nu merg la sală ca să fac pătrățele. Nu asta este recompensa în cazul meu!”.

Și, pentru cine se întreabă dacă Mihai Morar și-a făcut un plan foarte bine stabilit atunci când a decis să-și schimbe stilul de viață, răspunsul vine repede și simplu. NU. N-au existat nici direcții, nici soluții, a existat exclusiv dorință.

Mihai Morar: „Nu mă duc la sală ca să fac pătrățele!”

Mihai Morar, regretul meseriei alese„Decizia a fost: de mâine mă apuc. Da. Ok. Am zis și eu că nu-i de mine, că nu am timp. Știi cum e… În general, oamenii găsesc foarte multe scuze, uneori le inventează pentru că nouă, oamenilor, ne place să primim plăcerea instant.

Nu este în natura noastră să amânăm plăcerile. E mult mai ușor să te gândești la moment, decât să amâni recompensa. Alegem plăcerile mici, pentru că vin imediat!”, continuă realizatorul radio și TV.

Mihai Morar, regretul meseriei aleseÎn altă ordine de idei, în această nebunie, de multe ori, frumoasă, în care trăiește Mihai Morar, și-a făcut loc cel mai mare concert din România, FORZA ZU 2018. Ediția cu numărul 8 se ține anul acesta la Iași, între 24 și 27 mai. Mihai Morar a vorbit cu noi și despre evenimentul fenomen pe care-l pregătește în această perioadă.

Publicat: 30 apr. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×