Mihai Mitoseru si Noemi se impaca? „Nu am divortat”

Publicat: 16 Oct. 2019, 17:47 Vedete
Mihai Mitoseru si Noemi se impaca? „Nu am divortat”

Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, trebuiau să meargă la notar să semneze actele de divorț, deoarece hotărâseră de comun acord să se despartă.

Mihai Mitoseru si Noemi se impaca? Numai că asta nu s-a mai întâmplat, potrivit spuselor lui Mitoșeru nu au avut timp, fiind amândoi ocupați, însă există și o posibilitate să se împace.

Mihai Mitoseru si Noemi se impaca?

„Nu am mai făcut nimic în ceea ce privește divorțul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic. Ea este în continuare la mama ei, dar nu și-a luat decât câteva haine, restul sunt aici, acasă. În ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem. După o relație de 13 ani e greu să iei o decizie.

Mihai Mitoșeru divorțează

Acum, știi cum e, noi am avut o ceartă, ea a plecat la mama ei, oamenii la nervi spun multe lucruri. Dar e o relație lungă și trebuie să ne gândim bine ce facem pe viitor. La un moment dat ne vom întâlni ca să vorbim, să avem o discuție serioasă despre asta. Și eu și ea muncim foarte mult, avem un program infernal, și a fost greu să gestionam și relația”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru VIVA!.

Publicat: 16 Oct. 2019, 17:47 Vedete
Pe aceeași temă