O fata de 15 ani a disparut, dar familia ei a anuntat politia dupa noua zile. Mesajul tulburator transmis tatalui inainte de disparitie

Publicat: 16 oct. 2019, 16:55 Autor: D. C. Ciao.ro
O fata de 15 ani a disparut, dar familia ei a anuntat politia dupa noua zile. Mesajul tulburator transmis tatalui inainte de disparitie

O fata de 15 ani, din localitatea vasluiana Zapodeni, a disparut de pe 7 octombrie, insa familia a anuntat Politia abia miercuri, 16 octombrie.

O fata de 15 ani a disparut. Mama adolescentei a declarat politistilor ca fiica sa, Valetina Gabriela Baron, ar fi spus ca merge la Vaslui, pe 7 octombrie, pentru a se intalni cu o prietena.

De atunci, nu s-a mai intors si nici nu a mai dat vreun semn. Ultimul mesaj postat de adolescenta pe contul de Facebook dateaza chiar din ziua disparitiei. Pe 7 octombrie, la ora 19:21, Valentina a postat pe Facebook, un mesaj bizar: „M-am construit din visuri, vicii si dureri”. Anterior acestui mesaj, adolescenta postase un mesaj adresat tatalui ei, din care-i razbat suferinte sufletesti.

O fata de 15 ani a disparut

”Dragă tată, o să cresc şi eu, o să am şi eu copii. O să le amintesc zilnic cât de mult îi iubesc şi cât de importanţi sunt pentru mine, pentru că tu nu ai făcut NICIODATĂ asta!”, a scris adolescenta pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii au solicitat sprijinul cetăţenilor care au cunoştinţă despre dispariţia Valentinei.

”La data dispariţiei, tânăra era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaştri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport negri.

Semnalmente: Înălţime de aproximativ 1.60 metri, greutate aproximativă este de 55 kg., părul lung, negru, cu şuviţe blonde şi roşcate, ochi căprui. Adolescenta are un tatuaj la încheietura mâinii drepte şi cercei în buza de jos şi în cea de sus. În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, se menţionează într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Dacă aţi văzut această persoană sau aveţi informaţii despre ea, anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi 112!

Publicat: 16 oct. 2019, 16:55 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă