Metoda ei e dezgustatoare, dar da rezultate! Ce le face aceasta femeie tuturor tipilor care incearca sa o agate la sala de sport

Publicat: 19 Jan. 2018, 11:00 Life

Desi a fost catalogata drept o tehnica dezgustatoare, aceasta chiar functioneaza. O poti incerca si tu sa vezi daca da roade!

O femeie a dezvaluit recent ce metoda foloseste atunci cand e asaltata de tot soiul de barbati, cand merge la sala de sport, care incep sa ii faca avansuri. Pentru scriitoarea Olivia Cole, nimic nu pare sa fie mai enervant decat faptul ca sesiunile din sala de sport ii sunt intrerupte, aproape constant, de catre barbatii care incearca sa o agate.

Fiind satula de asemenea avansuri, aceasta a marturisit ca atunci cand merge sa se antreneze nu ii sta mintea la faptul ca ar putea sa se aleaga si cu o potentiala viitoare intalnire. Cu atat mai putin nu s-a gandit pana acum la ideea de-a da curs unei relatii amoroase cu cineva pe care a intalnit la sala.

Ce le face aceasta femeie tipilor care incearca sa o agate la sala de sport
Olivia Cole a dezvaluit recent ca de foarte multe ori pateste ca diversi barbati pe care nu ii cunoaste sa apara parca de nicaieri si sa inceapa sa ii dea sfaturi despre cum sa se antreneze mai bine sau ce exercitii ar trebui sa faca.

Aceasta a mai povestit ca in unele situatii a fost numita „o scorpie” sau „aroganta” pentru ca nu raspundea asa cum si-ar fi dorit tipii care incercau sa o agate, fie ca nu ii baga pe acestia in seama.

Scriitoarea sustine insa ca a gasit un truc pe care orice femeie il poate pune in aplicare, daca se simte in vreun fel amenintata sau agresata de barbatii pe care ii intalneste in sala de sport.

Ce le face aceasta femeie tipilor care incearca sa o agate la sala de sport

Metoda a fost catalogata ca fiind nu foarte feminina, iar Olivia Cole a dezvaluit totul prin intermediul unei postari pe Twitter. Aceasta a asistat la o scena, in sala de sport, in care doua femei tocmai fusesera abordate de un tip.

Una dintre ele i-a spus acestuia sa nu se apropie foarte mult, pentru ca „are gaze”. Auzind acest lucru, tipul s-ar fi indepartat cu o viteza uluitoare de langa ea, si-a luat lucrurile si a parasit sala.

De asemenea, cand a fost intrebata de prietena ei daca era adevarat ce ii spusese barbatului, femeia a ras si a spus ca nu. Insa, daca metoda dezgustatoare a dat roade, aceasta a fost de parere ca merita incercata.

Mai mult, postarea de pe Twitter a Oliviei Cole a strans peste 130 de mii de aprecieri si a primit numeroase reactii din partea doamnelor si domnisoarelor care au fost de parere ca e o tehnica ce nu trebuie neglijata.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 19 Jan. 2018, 11:00 Life
Pe aceeași temă