Mesajul transmis pe pagina de Facebook a nepotului Tamarei Buciuceanu la scurt timp dupa ce actrita a murit

Publicat: 15 Oct. 2019, 18:37 Ciao.ro

Lacrimi și durere în sufletele rudelor actriței Tamara Buciuceanu-Botez. Regretata artistă era mătușa actorului Mihai Constantin, iar pe pagina de Facebook a acestuia a apărut un mesaj sfâșietor. Fanii și apropiații lui au încercat să ia imediat legătura cu el.

Mesajul transmis pe pagina de Facebook a nepotului Tamarei Buciuceanu. La scurt timp după ce s-a aflat că îndrăgita actriță s-a stins din viață, pe pagina de Facebook a nepotului ei, Mihai Constantin, a apărut o postare făcută de un amic. Acesta i-a transmis public: “Condoleanțe… suntem aproape”. Ulterior, același apropiat al actorului a postat pe Internet mesajul: “Isoscel ne-a marcat pe toți, am iubit filmul datorita ei, aplauze fraților”.

Mesajul transmis pe pagina de Facebook a nepotului Tamarei Buciuceanu

Mesajul transmis pe pagina de Facebook a nepotului Tamarei Buciuceanu

“Doamnă, mulțumim♥️ Fie-vă drumul lin și sufletul ușor👏👏Aplauze, doamna Tamara Buciuceanu, pentru tot ce ați facut. Condoleanțe, Mihai Constantin…” este al doilea mesaj apărut pe contul de Facebook al nepotului regretatei actrițe.

La momentul redactării acestui articol, actorul Mihai Constantin nu a făcut nicio declarație în legătură cu moartea mătușii sale, care a adus doliul nu doar în inima lui, ci și în cele ale românilor care s-au îndrăgostit de energia și talentul său. Tamara Buciuceanu-Botez s-a născut pe 10 august 1929 în orașul Bender din Republica Moldova.

Publicat: 15 Oct. 2019, 18:37 Ciao.ro
Pe aceeași temă