Mesajul Oanei Roman, după ce Mihai Mitoșeru a anunțat că mama lui este în spital: ”Va fi operată de un mare neurolog”

Publicat: 02 feb. 2021, 14:33 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Roman este alături de Mihai Mitoșeru, după ce a anunțat faptul că mama lui trebuie operată de urgență. Cei doi au făcut apel pe rețelele de socializare către oameni pentru a dona sânge, având în vedere faptul că actrița Camelia Mitoșeru are o grupă rară de sânge.

Oana Roman a scris pe rețelele de socializare un mesaj, după ce Mihai Mitoșeru a anunțat că mama lui trebuie să fie operată de urgență. Mâine, mama lui Mihai Mitoșeru va fi operată de către un neurolog cunoscut, arată Cancan.

Oana Roman: ”Va fi operată de un mare neurolog”

“În primul rând, astăzi s-a întâmplat o mobilizare extraordinară, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns imediat. În câteva ore foarte mulți oameni au donat și ne-au ajutat să strângem sângele de care aveam nevoie. Dânsa are o grupă de sânge mai rară, are A2 și RH pozitiv, și nu s-a găsit sânge, pentru că deja se știe că în România este lipsă de sânge.

Nu știu foarte multe detalii, dar știu că va fi operată de un mare neurolog, este pe mâini extraordinare de bune. Din păcate, nu s-a putut astăzi, dar va fi operată miercuri, ceea ce este o veste bună. Este o operație care va dura destul de mult, dar nu cred că vor fi probleme. Evident că o anestezie generală și o operație la cap sunt cum sunt, dar eu cred că trebuie să ne gândim la partea bună a lucrurilor și să ne rugăm pentru ea”, a declarat Oana Roman  în cadrul emisiunii “Showbiz Report”.

“Ea a fost foarte liniștită de când a aflat cineva o va opera, doar că astăzi a fost un moment de tensiune, nu a fost vina nimănui. (…). Eu ce am făcut astăzi, am făcut pentru bunul meu prieten (n.r.: Mihai Mitoșeru), am fost lângă el pentru că au fost momente grele în aceste săptămâni. De dimineață, a fost încordat pentru că nu a știut cum va fi, dar acum este ok. Am făcut tot ce am putut pentru el”, a mai precizat fiica fostului premier.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 02 feb. 2021, 14:33 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă