Mesaje de Sfintii Petru si Pavel. Daruieste o felicitare virtuala celor dragi din viata ta!

Publicat: 28 Jun. 2019, 12:00 News 3

E o sărbătoare liturgică în cinstea martirilor de la Roma care sunt sărbătoriți pe 29 iunie. Sărbătoarea este de origine veche.

Avem mesaje de Sfintii Petru si Pavel pentru cei dragi tie! Ca sa iti fie mai usor, am selectat pentru tine o serie de mesaje pentru cele mai importante persoane din viata ta. Ai mesaje pentru parinti, prieteni, colegi, sefi si chiar mesaje haioase, pentru cei care nu se supara daca eviti o abordare traditionala!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel pentru parinti

Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

Iti urez o zi numelui luminoasa precum o zi de vara, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca te iubesc nespus de mult!

La multi ani! Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu, mama/tata!

La Multi Ani, sa ai sanatate, sa ai o zi buna si mult noroc. Te iubesc, mama/tata!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani, tata/mama!

Felicitari zi de nastere mama. Cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite prin SMS!

Mesaje pentru rude apropiate

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor, bunico!

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La Multi Ani, mama soacra!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel pentru jumatatea ta

Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel, iubitul/a mea!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani, sotul/sotia meu/mea!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca. La multi ani, draga mea!

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui, dragul meu!

Iti doresc sa ai o viata la fel de gingasa precum e zimbetul tau, si la fel de frumoasa precum e sentimentul iubirii. La multi ani!

Felicitari pentru ziua de nastere, dedicate barbatilor! Mesaje, urari si SMS-uri motivationale si amuzante!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel pentru prieteni

Prietenul meu cel mai bun, astazi este ziua ta. Iti urez sa ai parte numai de zile senine si Sfantul al carui nume il pori sa te protejeze mereu! La multi ani!

Draga Pavel, de ziua numelui tău iți doresc sa ramai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios si cu picioarele pe pământ. La mulți ani!

Iți doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa știi ca ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tai. Cu drag, …

Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani !

Mesaje pentru colegi

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

Cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel va urez sanatate, fericire si multe realizari profesionale. La multi ani!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

La mulți ani şi mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ţi se îndeplinească toate dorințele. Sănătate şi numai bucurii!

Mesaje haioase

Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

La mulţi ani plini de fericire şi împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!

Un cer albastru fără nori, in calea ta sa fie,
Sa ai in viată numai flori, noroc si bucurie!
La Mulți Ani!

Un ocean de sănătate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Si un sincer: “La mulți ani, Petrica!”

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

E ziua ta şi nu ştiu cum să-mi stăpânesc euforia să îţi urez La mulţi ani şi să trăieşti câţi kilometri de autostradă are România!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulți ani!

Mesaje de dragoste. Cele mai ingenioase si emotionante declaratii de iubire

Sursa 

Publicat: 28 Jun. 2019, 12:00 News 3
Pe aceeași temă