Mesaje cu subînțeles! ”Războiul” dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu nu s-a terminat? ”Judecata este doar de Sus. Sau în instanță”

Publicat: 25 nov. 2020, 09:33 Autor: Andreea Voicu Vedete

Se pare că ”războiul” nu s-a terminat! Oana Roman și Oana Zăvoranu încă și-ar arunca ”săgeți otrăvite” în public, între ele. Ce mesaj cu subînțeles i-ar fi transmis Oana Roman.

De ceva timp există un ”război” pe rețelele de socializare între Oana Zăvoranu și Oana Roman. ”Querida” continuă seria atacurilor la adresa unor vedete, iar recent a luat-o în ”vizor” pe fiica lui Petre Roman. Soția lui Marius Elisei nu a mai stat pe gânduri și ar fi transmis un mesaj cu subînțeles. Oana Roman a oferit câteva sfaturi persoanelor care o urmăresc, punând accent pe ideea de nu-i mai judeca pe cei din jur.

”Trebuie să ne mai lămurim cu ceva. Vă rog eu, oameni buni, fiți voi, trăiți cu trăirile voastre și gândiți cu mintea voastră. Nu vă mai lăsați manipulați, nu vă mai lăsați târâți în tot felul de mizerii, nu mai acuzați fără să gândiți, nu mai judecți pe nimeni fără să știți despre ce este vorba și nu mai aruncați cu vorbe urâte la adresa nimănui. Pentru că lucrul acesta nu face deâct să sădească în voi foarte multă energie negativă. Cel mai frumos lucru pe lumea aceasta este să fii bun și, în același timp, este și cel mai greu. Cel mai minunat lucru de pe lumea asta este iubirea. Iubirea de sine, iubirea de aproapele tău, bunul simț, toleranța, astea fac viața mai frumoasă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

De asemenea, Oana Roman a continuat: ”Judecata este doar de Sus. Sau în instanță. În rest, nu avem voie să judecăm pe nimeni și nimic”.

Oana Roman, revoltată din cauza Oanei Zăvoranu

Oana Roman a scris următoarele rânduri: ”Dragilor azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic, beton, pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat o poză cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil în mod public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a nu intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului mei și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine. Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor.

Vreau să știu dacă există cale legală de a atrage răspunderea penală cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să îți fie terfelit copilul! Ea nu e părinte și nici nu va fi, Slavă Domnului”, este mesajul scris de Oana Roman pe social media.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 25 nov. 2020, 09:33 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×