A mers cu iubitul ei sa culeaga mere, dar a ramas socata cand acesta a facut un gest neasteptat. Reactia femeii e una geniala si a devenit virala rapid

Publicat: 24 oct. 2017, 15:11 Autor: madalina m. Viral

O tanara din statul american Ohio a mers alaturi de iubitul ei la o plimbare relaxanta, in care cei doi trebuiau sa culeaga mere. Se aflau in respectiva livada impreuna cu mai multi prieteni si se bucurau de vremea frumoasa.

Insa, la un moment dat tanarul a facut un gest care a lasat-o pe iubita lui fara cuvinte, asa ca aceasta a inceput sa arunce cu mere in el. Nu numai atat, pentru ca totul parea la un pas sa se tranforme intr-un scandal monstru.

Cum respectivele clipe au fost filmate, totul a ajuns pe retelele sociale, iar cei doi tineri au ajuns celebri fara voia lor, starnind hohote de ras din partea internautilor.

A mers cu iubitul ei sa culeaga mere, dar a ramas socata cand acesta a facut un gest neasteptat

Randy Wente s-a oprit in mijlocul livezii cu mere si si-a strigat iubita, pe Miranda McCallion. In acele momente ea se bucura de unul dintre fructe si avea in mana si alte mere pe care abia le culesese.

Cand a vazut ce face iubitul ei l-a intrebat rapid daca e cumva vorba de o gluma proasta si a inceput sa arunce cu mere in acesta, crezand ca ia parte la o farsa elaborata.

Doar ca momentul era unul cat se poate de real, iar Randy se aplecase si statea intr-un singur genunchi, avand si o cutiuta de mici dimensiuni intr-o mana, in care se afla un inel de logodna.

Totodata, tanarul a reusit sa se fereasca cu brio de acele mere care zburau spre el si pe care iubita lui Miranda le tot arunca, in speranta ca se va razbuna daca e vorba de o farsa.

Cand tanara din oraselul american Chesterland si-a dat seama ca asista la o cerere in casatorie autentica, iar protagonista e chiar ea, s-a aruncat in bratele tanarului, iar amandoi s-au dezechilibrat si au cazut, spre amuzamentul prietenilor care ii filmau.

„Am fost pur si simplu socata”, a spus tanara, potrivit insideedition.com. „Eram atat de emotionat si imi crescuse si adrenalina, credeam ca voi fi mort de transpiratie, dar nu ma gandeam ca va incepe sa dea cu mere in mine”, a adaugat si Randy.

Publicat: 24 oct. 2017, 15:11 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă