Mere-fantoma, fenomenul bizar aparut intr-o livada. Cum arata descoperirea proprietarului FOTO

Publicat: 10 feb. 2019, 15:12 Autor: D. C. Viral

Ploaia îngheţată din această săptămână a creat un spectacol inedit la o livadă din Michigan, Statele Unite ale Americii.

Mere-fantoma, fenomenul bizar aparut intr-o livada din America. ‘Fructele’ au fost observate iniţial de Andrew Sietsema, proprietarul livezii, scrie Fox News. Andrew Sietsema a observat fenomenul ciudat în timp ce tăia copacii din livadă.

Surprins de ce a găsit, a publicat imediat fotografii cu merele pe Facebook. „Fructele” sunt complet transparente şi par să fie făcute din sticlă, ceea ce a dus la numele „mere fantomă”. Fenomenul meteorologic numit „ploaie îngheţată” a acoperit merele putrezite, acestea fiind o varietate cunoscută drept „Jonagod”.

Mere-fantoma, fenomenul bizar aparut intr-o livada

Atunci când Sietsema a început să scuture copacii, conţinutul merelor a căzut, lăsând în urmă doar gheaţă formată în jurul lor, declară acesta pentru Fox News.

„Cred ca a fost destul de frig încât gheaţa care acoperea merele să nu se topească, însă a fost destul de cald pentru ca merele din interior să rămână moi”, continuă Sietsema. „Atunci când am tăiat copacii, aceştia s-au zdruncinat, iar conţinutul merelor a alunecat”, adaugă acesta.

Sietsema a glumit că „fructele” ar putea fi numite „Jona-fantome”, informeaza mediafax.ro.

Publicat: 10 feb. 2019, 15:12 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă