Ozzy Osbourne are pneumonie si e la Terapie Intensiva. Starea de sanatate a cantaretului nu e deloc buna

Publicat: 10 Feb. 2019, 13:56 Vedete

Cantaretul de 70 de ani s-a imbolnavit de bronsita in urma cu cateva zile. Cu toate ca s-a tratat, boala pe care o are s-a agravat.

Ozzy Osbourne e la Terapie Intensiva. Medicii sustin ca bronsita artistului s-a transformat in pneumonie. La varsta lui, boala e fatala. Chiar zilele acestea, pugilistul Rocky Lockridge a murit dupa o serie de infarcturi si o pneumonie care i-a fost fatala. Afla detalii!

Rockerul britanic a fost mutat din spital la o clinica privata. Starea lui de sanatate s-a inrautatit si familia este ingrijorata. Soția lui Sharon și cei doi copii ai săi, Jack și Kelly, spera ca Ozzy Osbourne sa scape de aceasta cumpana din viata sa.

Ozzy Osbourne are pneumonie

„S-a luptat cu o gripă, care s-a transformat în bronșită. Medicii se tem că ar putea avea pneumonie, ceea ce pentru o persoane de peste 70 de ani, poate fi fatală”, a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun.

„După cum unii dintre voi aţi auzit, Ozzy a fost internat în spital, din cauza unor complicaţii apărute pe fondul gripei de care suferea. Doctorii sunt de părere că este cel mai bun mod pentru a se recupera rapid. Mulţumesc tuturor pentru îngrijorare şi dragostea voastră”, a scris pe internet sotia lui Ozzy Osbourne.

Ozzy Osbourne, septicemie in octombrie 2018

Cantaretul Ozzy Osbourne este internat de 11 zile. Fanii se roaga pentru sanatatea lui. Ozzy Osbourne s-a mai internat si in urma cu cateva luni. In octombrie 2018 a avut o infectie urata la mana.

„Se pare că din octombrie totul merge prost. Mai întâi, infecţia cu stafilococ la degetul mare, acum, gripă şi bronşită. Vreau să prezint scuze tuturor fanilor, care mi-au fost loiali de-a lungul anilor, trupei Judas Priest şi echipei mele, pentru că v-am lăsat baltă”, a declarat muzicianul, în vârstă de 70 de ani.

Publicat: 10 Feb. 2019, 13:56 Vedete
Pe aceeași temă