Meghan Markle este intr-o situatie disperata! A angajat firma de PR care i-a reprezentat pe Harvey Weinstein si Michael Jackson in cele mai mari scandaluri

Publicat: 03 sept. 2019, 11:16 Autor: Simona News 3

Meghan vrea sa-si repare imaginea de urgenta, astfel ca a apelat la ultima solutie posibila.

Meghan Markle este intr-o situatie disperata! Aceasta a apelat la o companie care se ocupa de crizele vedetelor de la Hollywood, pentur a reusi sa-si „spele” imaginea creata in ultimul timp.

Este vorba despre cumpania Sunshine Sachs, care a avut numerosi clienti celebrii precum regretatul Michael Jackson, care a fost acuzat de pedofilie.

Meghan Markle este intr-o situatie disperata!

Meghan Markle este intr-o situatie disperata

Intr-o pauza uriasa de la traditiile regale, Ducesa de Sussex, in varsta de 38 de ani, a actionat pe la ‘spatele’ Palatului Buckingham pentru a anagaja aceasta companie, cunoscuta pentru asa numitele „arte intunecate” in PR care au rolul de a imbunatati imaginea celebritatilor.

Directorii executivi, Shawn Sachs si Keleigh Thomas Morgan, care au reprezentat-o pe Meghan cand juca in serialul ‘Suits’, au ghidat-o in urma recentelor incidente, inclusiv pentru rolul de guest editor la Vogue Magazin.

Compania face planuri pentru noua fundatie fundatie caritabila Sussex Royal, care a aparut dupa ruperea definitiva dintre Printul William si Ducesa Kate.

Meghan este ingrijorata ca oamenii se intorc impotriva ei dupa ultimele dezvaluiri catastrofale. Asta include relatia sa cu tatal instrainat, Thomas Markle, povestile despre relatia negativa dintre ea si Ducii de Cambridge si ipocrizia semnalata dupa ce au efectuat 4 zboruri cu avioane particulare in decurs de 11 zile, in timp ce sustinea ca este total pro-eco.

Miscarea va fi vazuta de critici ca o dovada si mai evidenta conform careia vrea sa fie tratata ca o celebritate si nu ca un membru al familiei regale britanice.

De asemenea, personalul palatului este socat, avand in vedere ca meghan si Harry au deja pe cineva in PR cu experienta globala, Sara Latham. A fost mana dreapta in campania prezidentiala din 2016 a lui Hillary Clinton si a lucrat pentru Bill Clinton la Casa Alba.

Publicat: 03 sept. 2019, 11:16 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă