Meghan Markle divorțează de Prințul Harry. Surse apropiate Familiei Regale au făcut anunţul

Publicat: 04 Mar. 2020, 11:43 Vedete

După anunţul şocant pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au făcut cu câteva luni în urmă, legat de distanțarea de Casa Regală din Marea Britanie, acum, surse apropiate Familiei Regale susțin că cei doi ar fi depus deja actele de divorț.

În presa internațională a apărut o informație de ultimă oră privind cuplul britanic format din Prințul Harry și Meghan Markle.

Potrivit canalului „Royal Family & Star”, Meghan i-ar fi cerut divorţul Prințului Harry. Analiștii specializați pe Casa Regală spun că o astfel de decizie nu ar fi deloc surprinzătoare, în contextul în care viața alături de Harry a fost foarte dificlă pentru Ducesa de Sussex.

De când cei doi s-au căsătorit, Meghan Markle a fost mereu în atenţia presei. Jurnaliştii nu au încetat să o critice pe soţia prinţului, iar acest lucru a dus la numeroase speculaţii şi discuţii la Casa Regală.

Mai mult decât atât, oamenii cred că divorţul dintre ei este inevitabil, mai ales că Meghan a divorțat deja, de primul ei soț, iar decizia din trecutul acesteia întăreşte convingerile celor care îi urmăresc.

Cu cine ar rămâne copilul

În cazul unui divorț al celor doi lucrurile ar fi foarte complicate, deoarece au un copil.

O despărțire a celor doi ridică și alte probleme, fiind vorba despre micuțul Archie. Conform regulilor stabilite cu mult timp în urmă, Meghan și Harry nu dețin custodia propriului copil, scrie cancan.ro.

Dacă divorțul ar avea loc, Archie ar trebui să stea în Marea Britanie, alături de Familia Regală. Ținând cont de o regulă din 1717, custodia ar urma să aparțină Prințului Charles.

Publicat: 04 Mar. 2020, 11:43 Vedete
Pe aceeași temă