Meghan Markle, momente dificile! Ducesa de Sussex s-a îmbolnăvit grav în ultima periodă

Publicat: 17 Jan. 2020, 14:52 News

Meghan Markle trece prin momente dificile în ultima vreme. Surse apropiate acesteia susțin faptul că ducesa suferă atacuri de anxietate și se străduiește să doarmă pentru că este îngrijorată de ceea ce se va întâmpla în viitor.

Mama lui Meghan Markle își susține fiica în decizia ei de a renunța la îndatoririle regale după ce a început să sufere atacuri de anxietate, susține un amic.

Mama în vârstă de 63 de ani a ducesei de Sussex, Doria Ragland, i-a oferit fiicei sale actrițe susținerea necondiționată după ce ea și prințul Harry au decis să se mute în Canada

Publicația The Mail a declarat că doamna Ringland „era într-adevăr îngrijorată de Meghan… și este ușurată că fiica ei își pune sănătatea mentală și bunăstarea pe primul loc”.

Ce reacție a avut Regina Elisabeta

Regina a declarat faptul că „sprijină întru totul” decizia privind noul lor rol, dar că „ar fi preferat” ca ei să rămână în familia regală având un rol deplin.

În declarația de presă, regina a subliniat că discuțiile „au fost foarte constructive”

Familia mea și cu mine sprijinim întru totul decizia lui Harry și Meghan de a-și construi o viață nouă, ca o tânără familie”, se mai arată în comunicat.

Publicat: 17 Jan. 2020, 14:52 News
Pe aceeași temă