Mărturia șocantă a unui român infectat cu Covid-19, internat în spitalul din Suceava! A văzut moartea cu ochii: ”Am vorbit decât cu mine și cu Dumnezeu”

Publicat: 20 Apr. 2020, 13:35 News

Un bărbat, Pastorul Daniel Grigoriciuc, a fost infectat cu coronavirus, iar din momentul în care a ajuns înapoi în țară, s-a simțit foarte rău.

Bărbatul a fost internat în spitalul din Suceava, acolo unde există cel mai mare focar de coronavirus din țară. Atât el, cât și soția sa au fost internați în luna martie. Starea de sănătate a bărbatului s-a degradat în timp, a intrat în comă indusă și a fost intubat. Pastorul povestește că nu știe cum s-a întâmplat acest lucru și nu mai era conștient. După ce și-a revenit, și-a sunat soția. Pastorul a fost la un pas de moarte și îi mulțumește lui Dumnezeu că este în viață.

„M-am întors dintr-o slujire din Belgia, la un moment dat am simţit că sănătatea mi se şubrezeşte şi s-a dovedit că eram infectat. Şi eu, şi soţia am ajuns la spitalul din Suceava, de unde eu, din cauza agravării stării, am ajuns la Iaşi. Sunt impresionat de dragostea fraţilor şi a surorilor care s-au rugat pentru mine. Vreme de o lună nu am vorbit decât cu mine însumi şi cu Dumnezeu.

Domnul ne-a arătat cât de uşor se poate muri, că nu ne putem bizui pe noi, că trebuie să ne bizuim pe el… am fost la terapie intensivă, am văzut scene care m-au marcat pe viaţă. Medicii au recunoscut că din punct de vedere medicală singura mea şansă a fost Dumnezeu. Acum am vigoare, poftă de mâncare şi poftă de viaţă”, a relatat, în direct la radio, de pe pat de spital, Daniel Grigoriciuc, potrivit monitorulsv.ro.

”Pentru mine este o minune că pot să fiu reauzit pe post, vocea îmi e afectată pentru că am fost intubat, însă acum sunt bine, gradul de saturaţie e aproape de 100%. Mă pot bucura de aerul de afară, însă deocamdată doar din salonul în care mă aflu. Sunt bine, aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine, pentru familia mea”, a mai spus el.

Publicat: 20 Apr. 2020, 13:35 News
Pe aceeași temă